-->

20. oktober 2021

Solgte 10.000 billetter på 12 dager

Solgte 10.000 ungdomsbilletter på 12 dager (Illustrasjonsfoto Flyr)

Flyr lanserte 8. oktober ungdomsbilletten Flyr UNG. Det har vært rekordmange bookinger og i dag passerte Flyr milepælen 10 000 solgte Flyr UNG-billetter. Samarbeidet med VIPPS har gjort det mulig å lansere en enkel og brukervennlig løsning for Flyr UNG.
annonse


- Vi er svært fornøyde med at så mange unge fra 16 til og med 29 år har valgt å reise med Flyr, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. Vi har kanskje verdens beste ungdomsbillett og vi ser at den blir godt mottatt av målgruppen, sier Ramdahl.

- Vi er superstolte av å samarbeide med Flyr om å gjøre bestilling og betaling av reiser enkelt og tilgjengelig for alle. Med enkel innlogging og betaling viser de unge forbrukerne vei til hvordan folk kommer til å handle i fremtiden - på mobilen og uten kodebrikke og plastkort, Even Westerveld, leder for Mennesker og Merkevare i Vipps.

Flyr lanserer ungdomsbillett 

Hos Flyr er du ung lenger!
Flyr UNG er svaret på de mange ønskene om ungdomsbilletter som kom inn til Flyrs kundesenter og via sosiale medier. Flyr lytter til kundene og lanserte derfor en svært konkurransedyktig billett med store fordeler for unge fra 16 til og med 29 år.

Flyr UNG er flybilletter til ekstra gode priser hvor 2 x 23 kg innsjekket bagasje og muligheten til å endre bestilling inntil tre dager før avreise er inkludert i prisen. Flyr UNG-billetten er gjort mulig med et godt samarbeid med VIPPS, som gjør det enkelt med en sjekk av alder i bestillingsprosessen.

Student og hjem til jul? da bør du betille allerede nå! 

- Flyr UNG gjelder på hele rutenettet til Flyr. Ungdomsbilletten er spesielt populær blant studenter, da vi ser mange bestillinger fra de største studentbyene. Interessen var stor allerede fra ungdomsbilletten ble gjort tilgjengelig på nettsiden, før noe ble kommunisert fra vår side, sier Ramdahl.

I tillegg til ungdomsbilletten gir Flyr 25% rabatt på billetter fra barn 2-15 år. Flyr har utvidet barnegrensen fra industristandarden på 12 år til at barn er barn til og med 15 år. Følgelig forlenger vi ungdomstiden fra 16 til og med 29 år. Med disse produktene blir dermed Flyr førstevalget for familiereisende og unge til og med 29 år.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart