-->

22. november 2021

Izmir-rute tilbake neste sommer

SunExpress skal igjen fly fra Oslo til Izmir i Tyrkia

Tyrkiafrelste nordmenn kan glede seg over at flere av flyrutene dit nå kommer tilbake. SunExpress har flydd til tre destinasjoner fra Oslo, en av dem, Izmir, er bekreftet klar fra mai neste år.
annonse


Flere selskap bekrefter at de kommer tilbake til Oslo lufthavn neste sommer, både kjente og ukjente selskap vil dukke opp, med nye ruter og med gamle travere.

En gammel kjenning er det tysk-tyrkiske flyselskapet SunExpress som re-starter rute fra Gardermoen til Izmir.

Dette er en havneby vest i Tyrkia, ved Egeerhavet. Rundt 3,5 millioner mennesker bor i Izmir, og det er landets tredje største by. Atmosfæren er travel, men sjarmerende. Her finner du vakre strender, olivenlunder, koselige havner og severdigheter både over og under vann. Det minner mer om en europeisk storby, enn en tradisjonell tyrkisk by, men heldigvis får du også oppleve landets kultur på nært hold.

Izmir - Tyrkia

 SunExpress har fløyet til Izmir siden 2014, og i 2019 dukket også Antalya og Konya opp på rutekartet.

Om flyselskapet skal fly disse neste sommer er ennå ikke klart. Men 5. mai er det klart for direktefly til Izmir, først med én ukentlig avgang, og når skoleferien starter, blir det to ukentlige rundturer.

SunExpress er et tretti år gammelt selskap med hovedkontor i Antalya, Tyrkia. Selskapet er 50/50 eiet av Turkish Airlines og Lufthansa. De flyr til 90 byer i 30 land og benytter fly av typen Boeing 737-800 med 189 seter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart