-->

25. november 2021

Norwegian øker fleksibiliteten på kjøp av flybilletter

Gjør billettkjøpet mer fleksibelt (David Peacock/ Norwegian)

Pandemien har i lang tid vist oss at situasjonen for reisende raskt kan endre seg. Norwegian fortsetter å imøtekomme kundenes behov ved å gjøre billettkjøp mer fleksibelt.
annonse


Tidligere i pandemien innførte Norwegian en midlertidig ordning for gebyrfri endring av billetter som i utgangspunktet ikke er fleksible. Denne ordningen har selskapet nå valgt å forlenge, og kundene kan nå gjøre en ombooking uten gebyrer for alle flyreiser som er bestilt frem til 31. januar 2022. Hele reisen i den nye bestillingen, inkludert returreise, må være gjennomført innen 29. oktober 2022.

Finn de beste tilbudene på flyreiser i Norge og resten av verden 

Dette betyr at kunder får mer fleksibilitet for bestillinger til ikke bare juleferien, men også til vinter-, påske-, sommer-, og høstferiene.

Lavprisselskapet Norwegian opererer med billetter i tre ulike kategorier: LowFare, LowFare+ og Flex. Det er varierende regler og vilkår etter hvilken billett man velger å kjøpe. Bakgrunnen for å ha ulike billett-kategorier er å kunne tilby kundene valgfrihet slik at hver og en kan skreddersy den reisen som passer best. Kundene kan for eksempel velge om de ønsker å reise uten bagasje, med én koffert eller to, og reisende kan også velge sitt favorittsete som et tilleggsprodukt.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart