-->

24. november 2021

Norwegian setter opp ekstra julefly

Setter opp ekstra fly til jul (Jørgen Syversen/ Norwegian)

Norwegian setter opp ekstra juleruter i desember. Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, mens det til Andøya og Lakselv settes opp flyvninger spesielt i forbindelse med høytiden.
annonse
Mange benytter julen til å reise på besøk til nære og kjære. Norwegian setter opp ekstra flyvninger og forsterker allerede eksisterende tilbud i Norge slik at man tidlig kan planlegge reisen hjem til jul, eller til andre reisemål i juleferien.

– Basert på mange års erfaring, legger vi opp til et ruteprogram i høytiden som vi håper vil klaffe bra med våre kunders behov. Det er mange på reise i denne perioden, og det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de rimeligste billettene, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Juleferien er en populær tid for reiser. Svært mange reiser innenlands og skal hjem til jul, men det er også en del som velger å tilbringe ferien utenlands. Norwegian har også mange aktuelle ruter for de som vil feire julen under solen lengre sør i Europa, og selskapet har også trappet opp tilbudet til Spania i vinter.

Finn de billigste flybillettene, bestill en hotellovernatting, leiebil, sjekk staus på flyet ditt ++ 

Økt fleksibilitet
For å øke fleksibiliteten til kundene har Norwegian nå valgt å forlenge muligheten til én gebyrfri ombooking av alle billettyper, inkludert billettyper som i utgangspunketet ikke er fleksible. Dette gjelder reiser som bestilles innen 31. januar 2022, og som i sin helhet gjennomføres innen 29. oktober 2022.

Her er vinterrutene 2021/ 22 

Nye ruter og ekstraavganger i desember:
I Norge setter Norwegian opp to juleruter mellom Oslo i sør og Andøya og Lakselv i nord.
Ekstraavgangene er mellom Oslo og Harstad/Narvik (Evenes), Tromsø og Bodø.

Juleruter:
  • Oslo - Lakselv, 22. desember og 1. januar
  • Oslo - Andøya, 22. desember og 2. januar
Ekstra juleflyvninger:
  • Oslo - Evenes: 21., 23., 27. desember
  • Oslo - Tromsø: 21. og 23. desember
  • Oslo - Bodø: 22. og 23. desember


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart