-->

29. november 2021

Ny Ryanairrute fra Torp

Skal fly fra Torp til Balearene (Sandefjord lufthavn)

Ryanair lanserer i disse dager et omfattende sommerprogram for 2022 fra Torp. I den anledning lanserer de en ny direkterute til en populær, spansk middelhavsøy, med to avganger i uken fra slutten av mars neste år.
annonse
Superpulver som booster næringsinnholdet i smoothies


Det irske lavprisselskapet Ryanair setter Mallorca på rutekartet fra Torp, med oppstart 29. mars neste år. Det blir to ukentlige avganger, hver tirsdag og lørdag, fram til utgangen av oktober.
Mallorca er en av nordmenns absolutte feriefavoritter, og det er svært gledelig for oss å kunne bekrefte at denne veldig populære ruta kommer tilbake. Mallorca kalles Perlen i Middelhavet, og det har vært et stort press i markedet for å få den tilbake.
Markedssjef Tine Kleive-Mathisen


Mallorca har svært mye å by på. Øya lokker til seg alt fra barnefamilier, som har lagt sin elsk på Alcúdia, sykkelturister (eller mosjonister), som gjerne starter oppkjøringen om våren, og langweekendturister, som gjerne besøker Palma med sin sjarmerende gamleby perfekt for par og vennegjenger.

I tillegg har du fantastiske badeviker, som i koselige Cala d’Or og vakre Puerto de Sóller, som du kan reise til med et smalsporet gammelt pittoresk tog.

Nydelige strender på Mallorca

Det er få destinasjoner som har et slikt mangfold som Mallorca, og det gleder å se den tilbake på Torps rutekart, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen, som har ventet lenge på denne bekreftelsen.

De billigste flybillettene til Palma de Mallorca bestiller du her 

Tirsdager blir det avgang fra Palma klokken 06:15 med ankomst 09:40. Returen fra Sandefjord går 10:05 med ankomst Mallorca 13:30.

Lørdag er det avgang fra Mallorca klokken 16:15 med ankomst Sandefjord klokken 19:40. Returen fra Torp går 20:05, og flyet lander i Palma 23:30.

Når denne ruten starter opp i mars neste år, er det omtrent på dagen 10 år siden Ryanair første gang fløy fra Torp til Palma, da i konkurranse med Norwegian. 

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart