-->

21. desember 2021

2022 starter med rekordbillige flybilletter

Rekordbillig start på nyåret (Illustrasjonsfoto)

En prissjekk foretatt av prissammenligningssiden travelmarket.no, som står bak Norsk Flyprisindeks, viser at flyreiser fra mange norske flyplasser til europeiske destinasjoner aldri har vært billigere.
annonse


Gjennomsnittsprisene på flybilletter fra Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø er de laveste målt i løpet av de 12 årene Norsk Flyprisindeks har eksistert. Prisene fra Oslo er de billigste som er målt noensinne for avreiser i uke 2.

Prisfall på opp til 42 % i forhold til 2019
Ser man på flyprisenes utvikling i forhold til før korona, har gjennomsnittsprisene fra Oslo falt med 42 %, fra Stavanger med 39 %, fra Trondheim med 36 %, fra Tromsø med 35 % og fra Bergen med 14 %.


Dette har aldri blitt sett før
- Det er utrolig mye kapasitet i markedet og etterspørselen er lav på grunn av koronasituasjonen. Samtidig konkurrerer flyselskapene som aldri før og de er under press. Derfor har forbrukerne nå muligheten til å reise rekordbillig. Jeg anslår at prisene vil være rekordlave et godt stykke inn i 2022, uttaler direktør Ole Stouby fra travelmarket.nowww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage