-->

18. februar 2022

Flyr og Kjeldsberg med kaffeavtale

Fra i dag får du Kjeldsberg kaffe ombord hos Flyr (Flyr)

Flyselskapet Flyr inngår samarbeid med den trønderske kaffeprodusenten Kjeldsberg, som vil levere sertifisert kaffe om bord i flyene. Kaffeavtalen og samarbeidet trer i kraft nå i februar.

- For alle kaffeentusiaster – Flyr inkludert, er dette en svært god dag og vi ser frem til å samarbeide med Kjeldsberg. Det har vært viktig for oss å kunne servere god kaffe til våre gjester, men også å servere kaffe vi vet er produsert bærekraftig og hvor bøndene blir rettferdig kompensert for sitt arbeid, sier Camilla Ihle Christiansen, In-Flight manager i Flyr.

Flyr har som ambisjon å velge norske kvalitetsleverandører når de inngår nye samarbeid. Kjeldsberg kaffe er en Trondheimbasert kaffeprodusent som har produsert kaffe siden 1856. Det er også den eneste norske kaffeprodusenten som produserer utelukkende sertifisert kaffe.

- Vi er svært stolte av at all kaffen vi produserer enten er sertifisert gjennom Rainforest Alliance eller Fairtrade. Flyr tar et viktig standpunkt når de velger Kjeldsberg kaffe til flyvningene sine, og passasjerene vil få servert norskprodusert kaffe som først og fremst smaker veldig godt, sier Malin Wemundstad, markedssjef i Kjeldsberg kaffe.

Første flyvning med ny kaffe blir den 18. februar på ruten mellom Trondheim og Oslo.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart