-->

16. juni 2022

Åpner rute fra Oslo til Kristiansund

Setter Kristiansund på rutekartet fra september

Som en av de større flyplassene i Norge, har Kristansund lufthavn kun et selskap som tilbyr direkterute til Oslo. Det blir det slutt på til høsten når Flyr tar opp kampen mot SAS.


- Vi har vært i dialog med flere krefter i Kristiansund som har ønsket å få byen på Flyrs rutekart, både Kvernberget Vekst AS, næringsliv, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og privatkunder. Dette er nå i orden og vi har gleden av å lansere rute mellom Oslo og Kristiansund, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Kvernberget Vekst AS ved styreleder Øivind Hoem uttaler at de har arbeidet tett og godt med Flyr helt tilbake til da selskapet ble etablert og begynte å fly.

- Dette er en av de største nyhetene for Kvernberget siden flyplassen ble etablert for over 50 år siden. Det at to ulike selskaper konkurrerer på rutenettet Kristiansund-Oslo blir helt fantastisk for regularitet og prisnivå. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Flyr framover og håper at Nordmøre støtter opp i enda større grad rundt Flyr og flyplassen vår, sier Øivind Hoem.

Flyr sender første maskin fra gardermoen til Kvernberget den 2. september, og deretter blir det fire ukentlige avagnger - mandag, onsdag, fredag og søndag.

På mandagene letter flyet fra Oslo 07:30, onsdager kl. 16:30, fredager klokken 16:45 og på søndagene 13:15.

Flytiden er på 55 minutter, og de flyene returnerer fra Kristiansund klokken 08:55 på mandagene, 17:55 på onsdagene, fredag klokken 18:10, og på søndagene klokken 14:40.

SAS flyr inntil fire daglige avganger mellom Oslo og Kristiansund.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart