-->

14. juni 2022

Norse Atlantic Airways har lettet

Norse Atlantic Airways' første flight har tatt av fra Oslo med kurs for New York - USA (Norse)

I dag feiret Norse Atlantic Airways sin aller første flygning - fra Oslo til JFK-flyplassen i New York. I dag markerte også den formelle åpningen av den nye “non-Schengen”-terminalen på Oslo Lufthavn, som vil bidra til en bedre opplevelse for de reisende. .


Begge milepælene ble feiret på terminalen av inviterte gjester, passasjerer og medarbeidere.

- Dette er en stor og viktig dag for alle oss i Norse, men ikke minst det reisende publikum som nå får muligheten til å fly komfortabelt mellom Europa og USA til en lav pris. Vår første flygning fra Oslo til New York er resultatet av måneder med forberedelser og hardt arbeid fra dedikerte kolleger. Nå ser vi fram til å komme skikkelig i gang med USA-ruter fra Oslo og deretter fra flere europeiske byer, inkludert London og Berlin, sier konsernsjef Bjørn Tore Larsen i Norse Atlantic Airways.

Neste rute ut for Norse er Oslo til Miami Fort Lauderdale som starter førstkommende lørdag. Deretter følger Florida og Los Angeles i juli og august. Selskapet vil også fly sine Dreamlinere mellom Oslo og London, i første omgang mellom august og oktober.

Starter fire langdistanseruter fra Oslo 

- I dag er det først og fremst viktig for meg å gratulere Norse med deres første offisielle passasjerflygning. Dette markerer starten på det vi i Avinor tror blir et langvarig og godt samarbeid om utvikling av trafikk som er viktig for hele Norge. At vi nå har et norsk flyselskap som tilbyr gode direkteruter fra Oslo lufthavn til Nord-Amerika er vi veldig glade for og dette vil komme norske reisende og norsk næringsliv til gode, sier konsernsjef i Avinor, Abraham Foss.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart