-->

10. juni 2022

Ethiopian Airlines flyr igjen daglig fra Oslo

Ethiopian Airlines har igjen daglige avganger fra Oslo (Ethiopian Airlines)

Ethiopian Airlines' flyrute fra Oslo til Addis Ababa, er nå tilbake med daglige avganger fra Oslo lufthavn til den etiopiske hovedstaden.


Pandemien har gitt Ethiopian Airlines mange av de samme utfordringene som andre flyselskap, men selskapet har klart seg uten å kjøre nedbemanningsrunder. Dette har bidratt til at passasjertrafikken har blitt holdt oppe, og bidro til at Ethiopian Airlines ble utnevnt til «Best African Airline 2021» av Business Travel Award. Trafikken mellom Oslo og Stockholm har pågått under hele pandemien.

Nå er selskapet tilbake for fullt fra Oslo, det betyr daglige avganger.

Avgangen går tidlig kveld fra Oslo via Stockholm og fortsetter direkte til Addis Abeba over natten. Avgangen Stockholm til Oslo er en morgenavgang. Dreamlineren som normalt brukes er konfigurert med 24 Business Class seter og 246 økonomi, med noen flere seter på Business Class i det større 787-9 flyet.

Selskapet selger også billetter lokalt mellom Oslo og Stockholm, det betyr at du ha muligheten til å fly Dreamliner mellom de to nordiske hovedstedene.

Ethiopian Airlines tilhører de 20 største flyselskapene i verden og med 67 destinasjoner i Afrika tar selskapet fortsatt en større del av markedet, under sitt slagord «The New Spirit of Africa». To ganger de siste årene har Skytrax gitt selskapet utmerkelsen «Best Airline Staff Service» og fire ganger «Best Airline in Africa». I 2017 fikk selskapet Four Star Certification, samtidig har selskapet økt omsetningen med 25% sju år på rad.

Etiopian Airlines har flydd mellom Oslo lufthavn og Addia Ababa siden 2017.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart