-->

13. juli 2022

Nytt design på Norwegians halehelter

Norwegians halehelter kommer nå i nytt design (Norwegian)

Norwegian feirer i år 20-årsjubileum og som en del av feiringen får heltene som pryder flyhalen nytt design.


– Vi er veldig glade for å vise frem det første flyet med nytt design. Haleheltene har vært med oss fra 2002, og menneskene som preger flyene er godt kjent og vekker stort engasjement hos våre kunder. Det nye designet er en del av selskapets jubileumsfeiring i år, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Haleheltene har vært med fra starten i 2002, og felles for dem alle er at de er mennesker som har vært banebrytende innen sitt fagfelt, og deres bragder har vært med på å forme den norske og nordiske identiteten. En moderne illustrasjon i rødt, hvitt og blått erstatter dagens bilde, og det er lagt til detaljer som også sier noe om heltenes virke og liv.

Wenche Foss er den første halehelten i ny drakt, og snart følger Max Manus, Anne Cath. Vestly, Gidsken Jakobsen med flere. Av de andre nordiske heltene er Greta Garbo, Knud Rasmussen og Minna Canth blant de første med nytt design.

Den nye illustrasjonen inneholder flere detaljer enn bildet det erstatter. Eksempelvis kan man i Wenche Foss sin illustrasjon se Nationaltheatret i bakgrunnen, mens det på Gidsken Jacobsen er lagt til et fly. Med Max Manus dukker slottet og Nordmarka opp.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart