-->

13. august 2022

Luxair utvider Oslotilbudet

Luxair utvider antall avganger mellom Oslo og Luxembourg City (wikimedia)

Luxair som startet å fly til Oslo så sent som november i fjor, utvider antall avganger både kommende vinter, og ytterligere neste vår.


Flyselskapet Luxair, hjemmehørende i storhertugdømmet Luxemburg, planla oppstart av ruten mellom Oslo og Luxembourg City i mai i fjor, det satte pandemien en effektiv stopper for.

Oppstartdatoen ble forskjøvet til november, og siden da har selskapet fløyet to ukentlige rundturer, hver fredag og mandag, ypperlig for en weekend i lilleputtstaten.

Selskapet ser en god vekst på Gardermoen og vil utvidet tilbudet med en avgang hver onsdag, når vinterprogrammet starter opp i slutten av oktober. Første onsdagsavgang blir 2. november.

Luxemborg City by night (wikimedia)

Deretter planlegges det enda en utvidelse, den kommer med oppstarten av sommerprogrammene neste år. Da blir det også avganger på søndager, første flight blir 26. mars.

I forrige uke ble det kjent at Luxair og SAS har inngår en avtale om code sharing* på denne ruten.

*Code sharing er en ordning der to eller flere flyselskaper deler samme flygning. Et sete kan kjøpes fra et flyselskap på en flygning som faktisk drives av et annet flyselskap under et annet flynummer eller en annen kode.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart