-->

12. august 2022

Nå flyr du Oslo - London i Dreamliner

Har startet sin nye rute fra Oslo via London til New York (Norse)

Glad i London, men ikke så begeistret for å fly halvdårlige lavprisselskap på turen over Nordsjøen? Nå er det slutt på det, i dag åpnet Norse Atlantic Airways sin nye rute mellom Oslo og New York JFK via London Gatwick. Det betyr at du flyr Dreamliner hele veien til USA, eller hopper av i London, en av nordmenns favorittbyer.


Den nye ruten åpner for at reisende kan bestille enveis flygninger med Norse sine Dreamlinere fra Oslo til London. De daglige flygningene går fra Oslo om morgenen med videre forbindelse tidlig på ettermiddagen fra London Gatwick til New York, og supplerer selskapets direkte flygninger mellom Oslo og New York, som startet opp i juni.
 - Vi er veldig glade for å kunne tilby kunder som ønsker å reise mellom Oslo og New York flere valgmuligheter og større fleksibilitet med den nye ruten via London. Denne ruten åpner for at reisende kan velge mellom to attraktive destinasjoner. Man kan velge å bestille en reise kun mellom Oslo og London, eller man kan, etter mellomlanding på Gatwick, fortsette ferden til New York.
Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways


Norse kunngjorde nylig at selskapet har styrket sitt tilbud til kundene gjennom samarbeidsavtalene med easyJet, Norwegian og Spirit Airlines. Sammen tilbyr disse lavprisselskapene et omfattende rutenett i henholdsvis Europa og USA med over 600 ukentlige flygninger. De kan kobles til Norse Atlantics transatlantiske rutetilbud med utgangspunkt i Oslo, London, Berlin, New York, Fort Lauderdale, Orlando og Los Angeles.

Med introduksjonen av London Gatwick i nettverket vårt markerer vi en ny viktig milepæl for Norse Atlantic Airways, og vi utvider dermed vårt tilbud og vårt marked. Nå får enda flere muligheten til å benytte seg av vårt tilbud om rimelige flyreiser mellom Europa og USA på våre komfortable og moderne fly. Det tror vi vil bli attraktivt både for fritidsreisende og forretningsreisende, fremholder Bjørn Tore Larsen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart