-->

12. september 2022

Skal fly til Firenze neste sommer

Skal fly fra Sandefjord til Firenze (Tom Gulbrandsen)

Med sommeren friskt i minne lanserer Widerøe neste års sommerruter til utlandet. Årets sommerruter returnerer til destinasjonskartet 2023 samtidig med at flyselskapet introduserer én ny destinasjon fra Torp.


Widerøes lanserer i dag ruteprogrammet for neste sommer. Med unntak av én rute er alle gjentagende favoritter fra sommeren 2022. Fulle fly til Nice, Palma de Mallorca, Alicante og Nice i sommer bekrefter selskapets satsing på ruter til Syd-Europa i skoleferien. Nytt fra neste år er at Widerøe introduserer en rute til Firenze fra Sandefjord.

Torp – Nice tre ukentlige avganger - Ny sommeren 22, øker fra to til tre avganger i uken neste sommer.
Det blir avgang fra Torp 07:00 med ankonst Nice 09:55. Returen fra rivieraen går 20:30 med ankomst Sandefjord 23:20.

Torp – Firenze tre ukentlige avganger - Ny rute neste sommer, avgang hver tirsdag, torsdag og søndag.
Flyet letter fra Torp klokken 07:00 og lander i Firenze 10:00. Fra Italia er det avgang 20:25 med ankomst Torp 23:20. Rutene opereres med 110-seters jetfly, Embraer 195-E2 (bildet over).Middelalderbyen Firenze er et mekka for alle som er interessert i vin, kultur, arkitektur og historie. Ikke minst er det inngangsporten til vakre Toscana med sitt spektakulære landskap, himmelske mattradisjoner og herlige strender.

- Mange har favoritter i Syd-Europa de trekker mot hver eneste sommer. Det er derfor gledelig at vi kan presentere neste års ruteprogram allerede nå, så reisende kan begynne planleggingen tidlig. Å kunne glede seg til en fremtidig reise er mye av opplevelsen. Vi håper Widerøes destinasjoner i syd vil friste nordmenn til å starte planleggingen av neste års sommer allerfede nå som høsten har satt inn og vinteren står for tur, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.

Fornøyd markedssjef
- Dette er fantastiske nyheter! At vi både får en helt ny rute til Italia og at vi får økning i kapasiteten til Nice er svært gode nyheter. Ruten til Nice ble svært godt mottatt i markedet og er et flott utgangspunkt for hele rivieraen, men også for de som er glade i Provence, og selvsagt for de som har feriehus og leiligheter i regionen, og vi er sikre på at ruten til Firenze også vil bli en suksess for Widerøe, det sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef på Torp.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart