-->

1. november 2022

Emirates: Øker til daglige avganger fra Oslo

Flyr daglig til Oslo fra desember 📷 Wikimedia

Flyselskapet Emirates øker til daglige avganger igjen fra Oslo til Dubai. Endringen kommer på grunn av økt etterspørsel innen både passasjertrafikk og frakt.


Emirates vil fra 5. desember igjen ha daglige avganger mellom Oslo Gardermoen og Dubai. Flyselskapet øker allerede fra denne uken til fem avganger i uken, før de daglige avgangene starter tidlig i desember.
 - Vi er selvsagt veldig fornøyde med å igjen kunne tilby daglige avganger fra Oslo, og kunne gi våre reisende flere valg og mer fleksibilitet. At vi får tilbake de daglige avgangene er på grunn av en jevn økning i etterspørselen, både fra fritids- og jobbreisende. Vi ser spesielt at bedriftsmarkedet har våknet igjen. I tillegg får vi god hjelp fra fraktmarkedet som også flagger større behov.
Terje Grue, Norgessjef i Emirates


Grue forteller om en vekst i vinterturister som kommer reisende til Norge. Spesielt fra De forente arabiske emirater, men også Australia, Indonesia, Japan og Korea. Dette er hjulpet av at Emirates de siste månedene har gjenåpnet flere ruter over hele verden, og ikke minst økt kapasiteten med flere avganger.

Etterspørselen er på enkelte ruter bedre enn før pandemien, og nordmenn har virkelig fått tilbake reiselysten. Ønsket har, helt siden pandemien startet, vært å komme tilbake til daglige avganger så raskt som mulig, og det er godt å være der igjen, sier Grue.

Fra Norge ser Emirates og Grue stor etterspørsel til Dubai. Spesielt nå og frem til påske er det mange som velger seg dette reisemålet, både for helgeturer og lengre opphold. Det er også mye trafikk til klassiske feriedestinasjoner som Maldivene, Mauritius, Thailand og ikke minst Sri Lanka.

Det er fortsatt enkelte land og regioner som ikke er helt tilbake der de tidligere var, men dette erstattes av andre segmenter hvor vi tydeligvis lykkes godt med vårt produkt og vårt tilbud. Emirates investerer i at opplevelsen om bord skal være den beste, noe vi vet de reisende setter pris på. Enten de skal feriere i Dubai eller flyr enda lengre.

Fakta
  • Emirates har flydd mellom Oslo og Dubai siden september 2014
  • Fra 5. desember vil de igjen fly daglig mellom Oslo lufthavn (OSL) og Dubai International Airport (DXB)
  • Avgangene fra Dubai er satt til 07:50 med anskomst Oslo 12:05 (flight EK159)
  • Fra Gardermoen letter flyet 14:10 og lander i Dubai 23:55 (flight EK160)
  • Alle tider er lokale
  • Emirates benytter fly av typen Boeing 777-300ER (bildet)


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart