-->

6. desember 2022

Flyr og Norse med billettsamarbeid

Flyr og Norse skal selge billetter til hverandres flyruter 📷 Flyr

Flybilletter med Flyr er nå tilgjengelig for salg hos Norse Atlantic Airways. Billettene kan kjøpes via bransjeplattformen Dohop og gjør det mulig for Flyrs kunder å fly videre med Norse til USA og for Norses kunder å fly fra Oslo med Flyr til selskapets reisemål i Norge og Europa.


Samarbeidet muliggjøres gjennom teknologileverandøren Dohop, som gjennom en API-basert teknologi automatisk finner de beste forbindelsene og prisene for kundene. En enkel bestillingsprosess lar kundene få opp forbindelser mellom flyreiser fra forskjellige flyselskaper.

- I Flyr er vi glade for at vi gjennom samarbeidet med Norse Atlantic Airways og Dohop vil kunne tilby trofaste kunder og nye kunder tilgang til en rekke populære reisemål i USA. I tillegg bidrar samarbeidet til at vi får økt distribusjon og tilstedeværelse i internasjonale plattformer, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.

Flyr går i partnerskap med Norse Atlantic Airways om billettsalget 📷 Norse/ Facebook

  - Vi er veldig glade for å utvide tilbudet til kundene våre. Kombinert med våre tidligere annonserte flyselskapspartnere vil vi nå kunne tilby enda større valg og komfort for kunder som ønsker å reise fra Europa til USA og vice versa, sier Zoe Osborne, leder for kommersielle partnerskap i Norse Atlantic Airways.

- Vi er begeistret over å bringe sammen to fremtidsrettede flyselskaper som Norse Atlantic Airways og Flyr med denne kostnadseffektive løsningen, som tilrettelegger for vekst, nye kommersielle muligheter og som vil gi reisende over hele Europa og Nord-Amerika flere valgmuligheter, sier Sara Hanan, kommersiell direktør i Dohop.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart