-->

19. januar 2023

DAT og Widerøe inngår samarbeidsavtale

Nå reiser du sømløst med DAT og Widerøe 📷 Montasje | wikimedia | osloairports.com

Nå er det mulig å bestille kombinasjonsreiser med Widerøe og DAT på deres innenlandsruter i Norge. Samarbeidsavtalen innebærer at passasjerene kan reise sømløst med begge selskapene innenriks.


Ved booking av kombinasjonsreise vil både passasjerene og deres bagasje bli sjekket inn helt frem til endelig destinasjon, uavhengig av mellomlandinger og eventuelle flybytter, såkalt interlining.

Widerøe har et omfattende rutenettverk i Norge, og denne avtalen vil gjøre det enda enklere for passasjerene åkombinere reiser mellom DAT og Widerøe.
 
Klikk på bildet for større versjon

- Det er gledelig å kunne ønske DAT (Danish Air Transport) velkommen som nyeste tilskudd i vår portefølje av samarbeidspartnere. Vi er helt avhengig av å fly for å kunne bo og leve i hele Norge, og med dette samarbeidet sikrer vi våre felles passasjerer enda flere sømløse reisealternativer mellom kyst og by, sier Christian Skaug, kommersiell direktør i Widerøe.

DAT overtok ruten mellom Lakselv og Tromsø i april 2022 og har siden fløyet over 20.000 passasjerer på ruten. Utover dette flyr DAT også fire andre innenriksruter i Norge, fra Oslo til hhv Stord, Florø og Ørland. Samt fra Ørland til Harstad/ Narvik Evenes.

- Vi er glade for at vi har sikret oss en avtale med Widerøe som gjør at vi kan gi våre passasjerer mer fleksibilitet og flere reisemuligheter, sier Jesper Rungholm, direktør i DAT.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart