-->

8. februar 2023

Lufthansa: Forhåndsbestill og få servert nylaget mat ombord

Forhåndsbestill favorittmåltidet til flyturen, og få det servert nylaget 📷 Lufthansa

Lei av tørre sandwicher eller smakløse varmretter? Flymat har aldri vært spesielt interressant og laget for at alle skal like det. Fra og med i dag kan du få individuelt tillaget mat på Lufthansas europeiske ruter.
annonse


Med mindre du flyr i en premium klasse med et eller annet flyselskap, er maten ombord laget "for alle", enten du liker den eller ei. Fra i dag, 8. februar kan Lufthansa tilby et nytt konsept, der du forhåndsbestiller maten på nett, så lages retten samme dag du reiser, og du serveres ombord.

Lufthansas nye tilbud vil gjelde ombord på selskapets ruter i Europa, med flytid på over en time.

Caesar kyllingsalat eller søtpotetsmørbrød? Eller foretrekker du sitronostkake? Reisende vil fra i dag kunne velge og forhåndsbestille høykvalitets, ferske produkter så tidlig som 30 dager og opptil 36 timer før avgang. Utvalget og bestillingen kan deretter enkelt gjøres online via den nye Pre-flight Shop og betales kontantløst om bord.

Forhåndsbestillingstilbudet inkluderer utelukkende fersk mat som bowls, salater, smørbrød og kaker, som er utviklet sammen med partnere dean&david og Dallmayr. Uavhengig av dette vil passasjerene fortsatt kunne velge fra hele utvalget av Onboard Delights, som inkluderer snacks og drikke, i tillegg til de ferske produktene.

Med det nye tilbudet sørger Lufthansa for at ønsket måltid er tilgjengelig om bord. Samtidig gir det nye konseptet et viktig bidrag til større bærekraft og til å bekjempe matsvinn og overflødig emballasjeavfall ved å forbedre evnen til å planlegge måltider.

Fra Oslo flyr Lufthansa til de to store knutepunktene i Tyskland, Frankfurt og München.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart