-->

28. april 2023

KLM: Dobbel daglig fra Torp

Flyr igjen to daglige rundturer fra Torp 📷 Sandefjord lufthavn

Nå er KLM tilbake med to daglige avganger fra Sandefjord lufthavn, slik de har fløyet i 20 år før pandemien satte en stopper for det.
annonse


KLM har operert ruten fra Torp til  Amsterdam i over 20 år, men i mars 2020 ble Norges grenser stengt og ruten ble satt på pause. KLM startet opp igjen sommeren 2020 men måtte raskt stenge ned igjen før de kom tilbake med én daglig avgang til Amsterdam våren 2022. For næringslivet i regionen var ikke dette «godt nok» og det har vært et stort press og ønske om å få morgenflyet, som har nattstopp på Torp, tilbake.

Ruten til Amsterdam trafikkeres to ganger daglig, med avgang fra Torp kl. 06:20 og kl. 16:30, mens de lander på Torp klokken 16:00 og 23:00. Med disse avgangstidene treffer de reisende svært godt på videre forbindelser til både Europa, USA og Afrika.

KLM har forbindelser videre ut i Europa og resten av verden, og muliggjør å kunne fly på dagsmøter til en rekke viktige forretningsdestinasjoner samt fly videre med langdistanserutene til Asia, Afrika og USA.

Noen av de viktigste interkontinentale destinasjonene er flere storbyer i USA, deriblant Minneapolis-Saint-Paul, Los Angeles og Seattle, samt Nairobi i Afrika. Det er også en rekke sentrale byer i Europa Torp ikke har direkterute til og disse betjenes raskt og effektivt via Amsterdam med KLM. Paris, Genève og Roma er destinasjoner som kan nevnes her.

- Vi er svært glade for at KLM endelig er tilbake med to daglige frekvenser til Amsterdam fra Torp. Amsterdam som knutepunkt for one-stop reiser til resten av verden er svært viktig for det internasjonale næringslivet i Vestfold- og Grenlandsregionen. Morgenavgangen har vært dypt savnet og det har vært et stor press i markedet for å få denne tilbake. Det er en stor glede og lettelse for oss at KLM nå er i tilbake på Torp med to avganger hver dag, slik vi har vært vant til i over 20 år, uttaler kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart