-->

31. mai 2023

Starter ny direkterute til Florida

Skal fly direkte mellom Oslo og Miami 📷 Norse Atlantic Airways

Da forrige vinters ruteprogram var ferdig, bestemte SAS seg for å legge ned ruten fra Oslo til Miami, og flytte kapasiteten til København. Nå har Norse snappet opp ruta og skal fly direkte fra Oslo med oppstart i september.
annonse


I syv år fløy SAS fra Oslo lufthavn til Miami i Florida, USA. I slutten av mars i år ble det kjent at SAS hadde bestemt seg for å flytte kapasiteten fra Oslo til København, og siste avgang var 31. mars.

Sist sommer opplevde SAS også å få konkurranse over Atlanterhavet, Norse startet i juni i fjor opp sine direkte avganger fra Gardermoen til "Miami Fort Lauderdale Hollywood International Airport", som er flyplassens lange navn.

Når Norse starter sin nye rute, avvikler de samtidig flytilbudet til til Fort Lauderdale, og konsentrerer all trafikk om Miami International Airport (MIA), i Sør-Florida som selskapet kaller det.

- Vi er glade for å kunne tilby det populære reisemålet Miami som en del av vårt vinterrutenettverk. Miami har høy passasjeretterspørsel, med både direkte- og tilknyttet trafikk som er større enn andre flyplasser i regionen. Vi ser også frem til å kunne tilby våre cargo-kunder flere valgmuligheter og fleksibilitet når vi starter operasjonene fra vår nye base i Sør-Florida i september, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.

Mandag 18. september skal første fly etter planen lette fra Oslo, deretter følger to ukentlige avganger, hver mandag og fredag gjennom hele høsten og vinteren

Begge dager letter flyene fra Oslo klokken 15:50, og etter 9 timer og 55 minutter i lufta, lander flyet i Miami 19:45 lokal tid.
Returen går fra Miami klokken 22:05 og lander på Gardermoen påfølgende dag klokken 13:05, det vil si en flytid på 9 timer.

Har du allerede en billett med Norse til Fort Lauderdale etter 17. september, vil du bli booket om til Miami, hvis ikke det passer, vil selskapet tilby full refusjon.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart