-->

1. juni 2023

Selger billetter til fremtidens el-fly

Nå kan du reservere plass på SAS' første el-fly-flight 📷 Illustrasjonsfoto SAS

I morgen starter SAS billettsalget til fremtidens el-fly. Men du behøver ikke stresse med å pakke kofferten, første avgang er ikke før i 2028.
annonse

2. juni klokken 12:00 åpner SAS for setereservasjoner på selskapets aller første kommersielle elektriske flyvning i Norge, Sverige og Danmark. SAS inviterer reisende til å bli med på å skrive flyhistoriens neste kapittel. 30 seter er tilgjengelige for reservasjon på hver av de tre første flyvningene – som forventes å finne sted i løpet av 2028.

SAS’ mål er netto nullutslipp innen 2050. For å nå dette målet, vil vi ta del i den teknologiske utviklingen som elektrifiserte fly representerer.  

 - Siden oppstarten i 1946, har SAS vært en av pionerene i luftfarten og var eksempelvis det første kommersielle flyselskapet til å fly over Nordpolen, noe som forkortet flytiden mellom kontinentene betydelig. For denne banebrytende aktiviteten mottok SAS Columbus-prisen. Det faktum at vi nå kan invitere passasjerene våre med på den neste store milepælen for flyvningens fremtid, er en naturlig videreføring av pionerånden og et betydelig skritt på reisen mot en luftfart med lavere utslipp.
Anko van der Werff, konsernsjef i SAS


Reservasjonene til de første flightene starter i morgen klokken 12. Det blir mulig å reservere to seter per reservasjon og person. Prisen er på 1946 per persjon – en henvisning til året da SAS begynte å fly.

Sted og avreisedato får du vite via mail, når de er fastsatt, det betyr at du bør ha få konkrete planer for 2028...

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart