-->

24. juni 2023

Emirates: Klar for en hektisk sommer i Oslo

Skal frakte nordmenn til Dubai og videre ut i verden denne sommeren 📷 Emirates

Flyselskapet Emirates melder om gode bookingtall i sommer. Nordmenn reiser som aldri før, og destinasjonene er eksotiske - hit reiser vi.

Kjøp billigere mobil og spar miljøet med NestenNy


Mange nordmenn velger å reise langt på utenlandsferie i sommer. Emirates har daglige flyvninger mellom Oslo og Dubai, og bookingtallene denne sommeren er positive.

Vi ser veldig gode bookingtall i sommer, frem til langt ut i august, både i vår Economy Class og på Business Class. Nordmenn er ivrige på å utforske verden igjen, og vi ser frem til en travel sommer hvor vi flyr nordmenn til Dubai og videre ut i verden.
Terje Grue, norgessjef i Emirates


Hit drar vi
Nordmenn som reiser på sommerferie utenfor Europa med flybytte i Dubai, skal videre til
  • Bali
  • Sri Lanka
  • Filippinene
  • Singapore
  • Kuala Lumpur
  • Bangkok
  • Pakistan
  • Mauritius

Mange velger også Dubai som endedestinasjon. De som reiser på Business Class skal først og fremst til Dubai, og mange videre til Bangkok. Her er det også mange som skal nyte ferien på ulike Afrikanske destinasjoner.

Emirates Boeing 777-300ER First Class 📷 Emirates


Denne sommeren er vi definitivt oppe på nivå med vårt forrige normalår. Endelig er det igjen mulig å reise uten for mange restriksjoner til mange av de destinasjonene som nordmenn er så glade i, sier Grue.

God trafikk inn til Norge
Emirates sine flyvninger fra Dubai til Oslo har ikke bare nordmenn som er på vei hjem om bord. Også turister fra De forente arabiske emirater (UAE) har oppdaget Norge og hva vi har å by på.

Vi har jobbet målrettet med både Innovasjon Norge og Fjord Norge for å lokke markedet i UAE hit. Det arbeidet ser vi nå resultatene av, og fra midten av juli vil vi begynne å se en del besøkende derfra for sommeren. I tillegg ser vi god trafikk fra Taiwan, Korea og Japan blant annet, sier Grue.

Papirløs reise
Grue ser frem til en hektisk sommersesong på Oslo Gardermoen, men oppfordrer de reisende til å bruke Emirates-appen for innsjekking og for å finne relevant informasjon i forbindelse med reisen.

På Gardermoen byttes det både bagasjesystem og bygges en del om. Derfor oppfordrer vi våre reisende til å ha litt ekstra god tid i sommer. Kom minst to timer før flyvningen din, og bruk appen vår. Der vil du kunne registrere dokumentene som trengs, og du får full oversikt over reisen din. Blant annet kan du se menyen på flyvningen, og du kan velge deg ut de filmene du ønsker å se underveis.

Emirates har også faset ut boardingkort på papir for flyvninger fra Dubai. Passasjerer som sjekker inn på Terminal 3 der vil få boardingkortet i Emirates-appen, eventuelt på e-post eller SMS. Dette tiltaket reduserer papirforbruket drastisk, i tillegg til at reisende får en rask og enkel innsjekkingsprosess.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart