-->

2. juli 2023

Ethiopian Airlines - Afrikas ledende flyselskap

Afrikas ledende flyselskap er daglig å se på Gardermoen 📷 Avinor

Ethiopian Airlines har igjen sementert sin posisjon som Afrikas ledende flyselskap, og har i år blitt tildelt fem prestisjefylte utmerkelser. Flyr daglig fra Oslo til Addis Ababa.
annonse


For sjette året på rad har Ethiopian Airlines i Skytrax World Airline Awards blitt kåret til Afrikas ledende flyselskap. Ethiopian Airlines Group er både det raskest voksende flyselskapet globalt og det ledende selskapet på kontinentet.

I år har Ethiopian sikret sin posisjon som Afrikas ledende flyselskap gjennom å vinne fem prestisjefylte utmerkelser under Skytrax World Airline Awards.

- Vi er virkelig glade for å motta disse utmerkelsene. Å bli kronet med Skytrax sine prestisjefylte utmerkelser flere år på rad er et bevis for vår dedikasjon til å levere tjenester av høy kvalitet. Vi er veldig stolte og takknemlige for tilliten fra våre kunder, uttaler Ethiopian Airlines Groups administrerende direktør Mesfin Tasew.

Ethiopian Airlines gikk seirende ut i følgende kategorier:
  • Best Airline in Africa 2023 (sjette året på rad)
  • Best Business Class Airline in Africa 2023 (femte året på rad)
  • Best Economy Class Airline in Africa 2023 (femte året på rad)
  • Best Business Class Onboard Catering in Africa 2023 (andre året på rad)
  • Cleanest Airline in Africa 2023

Ethiopian Airlines etablerte seg på Gardermoen våren 2017 og har siden den gang flydd til den etiopiske hovedstaden Addis Ababa, via Stockholm. I Stockholm mellomlande flyet i ca en time før turen fortsetter sørover mot Afrika.

På vei tilbake til Oslo er det også et stopp i den svenske hovedstaden. Ønsker du å prøve å fly Dreamliner er det fullt mulig å bestille en billett mellom Oslo og Stockholm.

Ethiopian flyr til og fra Oslo syv dager i uken, hele året.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart