-->

7. august 2023

SAS: 2,4 millioner fløy med selskapet i juli

 SAS fraktet 2,4 millioner passasjerer i juli 📷 Osloairports.com

SAS la i dag fram tallene for juli som viser at hele 2,4 millioner passasjerer reiste med selskapet forrige måned. Det er det høyeste passasjertallet en enkeltmåned siden før pandemien rammet.
annonse

Økningen i antall passasjerer utgjorde hele 82 prosent sammenlignet med samme måned i fjor, som ble negativt påvirket av en pilotstreik.

SAS rapporterte også en betydelig økning i kapasiteten på hele 84 prosent, mens inntekter per passasjerkilometer (RPK) viste en vekst på hele 92 prosent, begge sammenlignet med samme tidsperiode i fjor. Kabinfaktoren var på imponerende 86 prosent, som betyr at nær 9 av ti seter var solgt.

 - Sommeren fortsatte med enda en travel måned for SAS. 2,4 millioner passasjerer reiste med SAS i juli, den høyeste passasjerstatistikken siden før pandemien. Vi er glade for å se den positive trenden for etterspørselen etter reiser, med en vedvarende styrke i bestillingene gjennom hele juli måned, sier Anko van der Werff, President & CEO i SAS.

Denne oppgangen i passasjertrafikk markerer en gledelig milepæl for luftfartsindustrien og indikerer en gradvis gjenoppretting etter pandemiens utfordringer. Reiselysten ser ut til å ha tatt seg opp betydelig, og selskapets økte kapasitet og positive passasjertrender gir håp om en lysere fremtid for både SAS og reisebransjen som helhet.

Denne artikkelen er laget med hjelp av kunstig intelligens (KI), (beta-versjon) og etterarbeidet av redaksjonen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart