-->

14. september 2023

Red Dot Award-pris til SAS for redesignet mobilapp

SAS mottar anerkjent pris for redesignet mobilapp 📷 SAS

SAS' redesignede mobilapp vinner Red Dot Award. Denne anerkjennelsen er et bevis på appens design, funksjonalitet og brukeropplevelse.


Red Dot Award, en av de mest prestisjefylte og internasjonalt anerkjente designkonkurransene, feirer enestående prestasjoner innen design, kreativitet og innovasjon. SAS-appen har mottatt en pris i kategorien Brands & Communication Design 2023 - et bevis på appens sømløse brukeropplevelse.

SAS-appen har eksistert i over ti år og brukes av millioner av reisende hvert år. I 2022 satte SAS seg som mål å forbedre appen med fokus på å forbedre kundeopplevelsen. Appen er utviklet i samarbeid med SAS' kunder, og tilbakemelding fra sluttbrukere er fortsatt nøkkelen til utviklingsprosessen. Den redesignete appen ble lansert mot slutten av 2022.

 - Vi er begeistret for å motta en Red Dot Award for appen vår. Denne prestasjonen er et resultat av det harde arbeidet og dedikasjonen til vårt talentfulle team, og alle støttende team, som kontinuerlig strever etter å skape innovative løsninger som gir eksepsjonelle opplevelser for våre kunder, sier Charlotte Svensson, EVP & CIO hos SAS, i en pressemelding.

Den redesignete appen tilbyr en rekke nye funksjoner, inkludert en forenklet bestillingsprosess, reiseråd, sanntidsflyoppdateringer og enkel tilgang til ombordstigningskort og reisedokumenter. Den har også forbedret navigasjon og et visuelt tiltalende grensesnitt som gjenspeiler SAS' nye merkeidentitet.

 - Da vi begynte å bygge den redesignete appen, var målet vårt å tilby en brukervennlig opplevelse som gjør reiseplanlegging enkel og problemfri, gjennom et vakkert og moderne design. Vi er begeistret for å se at innsatsen vår blir anerkjent, sier Massimo Pascotto, leder for Prepare & Travel, Digital & IT hos SAS.

Red Dot Award er en av de mest prestisjefylte og globalt anerkjente designkonkurransene, organisert av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland. Etablert i 1955, har prisen som mål å hedre enestående prestasjoner innen ulike designfag, inkludert produkt- og kommunikasjonsdesign samt designkonsepter.

Red Dot-prisen feirer ikke bare designkvalitet, men fungerer også som et kvalitets- og kreativitetsstempel av eksepsjonell standard.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet ChatGPT, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart