-->

4. september 2023

To nye konsernledere til SAS

SAS har styrket konsernledelsen med to nye ansettelser 📷 SAS

SAS har styrket selskapets ledelse ved å utnevne Ginger Hughes til Konserndirektør for endringer (Chief Transformation Officer - CTO), mens Paul Verhagen har blitt utnevnt til Konserndirektør for kommersiell drift (Chief Commercial Officer - CCO).

Ginger Hughes, en erfaren rådgiver med lang fartstid i selskapet Seabury, har blitt utnevnt til Konserndirektør for endringer  i SAS. Hun har spilt en avgjørende rolle i å veilede SAS gjennom Chapter 11-prosessen i over ett år.

 - Med en imponerende karriere som rådgiver for flyselskaper over hele verden har Ginger Hughes vært instrumentell i å forme strategiske transformasjoner, restruktureringstiltak, anskaffelse og finansiering av fly, kostnadsoptimeringsstrategier, lojalitetsprogrammer og allianseinitiativer. Ginger vil være avgjørende for å drive SAS' transformasjonsreise fremover, og det er med stor glede jeg ønsker henne velkommen om bord, sier SAS' administrerende direktør, Anko van der Werff.

Hughes tiltrådte sin stilling den 1. september 2023 og uttalte:

 - Nå som jeg trer inn i denne rollen, blir jeg ydmyk overfor flyselskapets arv. Det er med stor forventning og glede jeg påtar meg ansvaret for å føre SAS vellykket gjennom denne svært viktige transformasjonsreisen, og jeg ser frem til å være en del av SAS' reise mot nye horisonter av suksess.

SAS har også kunngjort utnevnelsen av nederlenderen Paul Verhagen til Konserndirektør for kommersiell drift. Paul bringer med seg 25 års ledererfaring fra fly- og hotellbransjen, og har jobbet i 11 ulike land over hele Europa, Amerika, Karibia og Asia. Hans varierte lederstillinger inkluderer rollen som nestleder i Iberojet Airlines, samt stillingen som Senior Vice President for Global Salgstrategi og Kanaler i Aeromexico. Paul har også tidligere erfaring fra Skandinavia, da han var regiondirektør for Norge, Finland og de baltiske statene hos Air France KLM.

Verhagen tiltrådte sin stilling den 14. august 2023, og Anko van der Werff uttrykte glede over å ønske ham velkommen til SAS-familien:

 - Vi er begeistret for å ønske Paul velkommen til SAS-familien. Med sin omfattende erfaring fra den globale luftfartsindustrien og varierte bakgrunn innen kommersiell ledelse bringer han en betydelig kunnskap med seg. Pauls tillegg til toppledelsen vil utvilsomt være en avgjørende faktor for å bringe SAS til nye høyder i den globale flybransjen.

I sin nye stilling vil Paul være ansvarlig for salg gjennom alle kanaler, merkevare, kunde kommunikasjon, produkter og lojalitet under en organisasjon. Denne helhetlige tilnærmingen harmonerer med SAS' forpliktelse til å fremme vekst og lønnsomhet.

 - Det er en stor ære å være en del av et flyselskap med en så rik historie og en lovende fremtid. SAS' reise resonnerer dypt med meg, og jeg er forpliktet til å bidra til selskapets strategiske prioriteringer, fra å forbli Skandinavias foretrukne flyselskap til å være en forkjemper for kostnadseffektivitet og bærekraftig lederskap, uttalte Paul Verhagen.

Disse utnevnelsene markerer en spennende tid for SAS, da selskapet jobber målrettet med å transformere seg for å møte de stadig skiftende behovene i luftfartsindustrien og sikre en bærekraftig fremtid.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet ChatGPT, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart