-->

21. oktober 2023

Icelandair med sin høyeste kvartalsinntekt noensinne

Icelandair legger fram sterke kvartalstall 📷 Wikimedia

Det islandske flyselskapet fortsetter å levere rekordresultater og la fredag fram sine kvartalsresultater for Q3 2023. Flyselskapets totale inntekter har økt med 17 prosent så langt i år, til 560,4 millioner USD.
annonse


– Vi er veldig fornøyde over å levere så sterke resultater i vårt til nå viktigste kvartal. Overskuddet er drevet av en sterk inntektsgenerering i vårt passasjernettverk, som gir oss vår høyeste kvartalsinntekt noensinne.
– Med vår sterke finansielle posisjon, klare strategi og fokus, omfattende rutenettverk og sterke partnerskap er vi godt posisjonert for fremtiden.
Bogi Nils Bogason, administrerende direktør i Icelandair 


Flyselskapets kvartalsresultat er på 84,5 millioner USD, som er en økning på 26,6 millioner USD fra fjoråret. Driftsresultatet er på 112 millioner USD, og Icelandairs totale inntekter så langt i år er på 560,4 millioner USD. Icelandair fraktet 1,5 millioner passasjerer i tredje kvartal, som er 7 prosent flere enn på samme tid i fjor. Det har spesielt vært en økning i antall reisende til Island fra Europa og Nord-Amerika.

– Utsiktene i vårt passasjernettverk er gode og bestillingsstatus gjennom året og inn i neste år er sterkere enn på samme tid i fjor. Vi ser fortsatt en sterk etterspørsel etter reiser til Island, og vi venter moderat vekst neste år. Vi planlegger for å øke kapasiteten vår med rundt 10 prosent i 2024, og vil legge til flere flyvninger til både eksisterende og nye destinasjoner, sier Bogason.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart