-->

7. oktober 2023

Ni unike ting du Ikke visste om Icelandair

Alle Icelandairs fly er oppkalt etter islandske attraksjoner. Her er Hekla Aurora, oppkalt etter nordlyset 📷 Icelandair

Icelandair, det islandske flyselskapet som forbinder nordmenn med Island og Nord-Amerika, har en rekke spesielle kjennetegn som gjør flyreisen til en unik opplevelse. Fra flyene som er oppkalt etter islandske attraksjoner til inspirasjonen fra islandsk natur i flydesignet, tilbyr Icelandair en reiseopplevelse som skiller seg ut.
annonse
Island på sitt beste: nordlys, isbreer, snøskutersafari, ville fossefall ++ 



Icelandair har opplevd en imponerende økning i antall passasjerer, med en 21 prosent økning sammenlignet med fjoråret. Selskapet har nylig blitt hedret som en "Five Star Major Airline" under APEX Global EXPO, og passasjerene bekrefter også at Icelandair er blant verdens beste flyselskaper.

En av de mest slående kjennetegnene ved Icelandair er måten de innlemmer Island i flyopplevelsen. Fra musikk og duft til inspirerende design og mat, gir Icelandair deg en smakebit av Island allerede fra du går om bord.
  1. Navnene på flyene Alle Icelandair-fly er oppkalt etter islandske attraksjoner som Vatnajökull, Europas største isbre, og Þingvellir, en nasjonalpark med historisk betydning.
  2. Inspirert av islandsk natur Flydesignet til Icelandair er inspirert av den spektakulære islandsk natur, med farger som etterligner nordlyset.
  3. Nordlys i kabinen Interiørbelysningen i noen av flyene etterligner isgrotter og nordlyset, og gir deg en følelse av å være på Island allerede på overfarten.
  4. Unike islandske måltider Icelandair serverer måltider inspirert av islandsk tradisjon og lokale ingredienser, inkludert spesialiteter som hjónabandssæla.
  5. Islandske godbiter På spesielle islandske dager, som Bolludagur (bolledag), serveres lokale delikatesser ombord
  6. Lokal musikk Musikk ombord er komponert og fremført av islandske artister, og Icelandair støtter også musikkmiljøet ved å sponse musikkfestivaler som Iceland Airwaves
  7. Islandsk underholdning Under flyreisen kan du utforske Island nærmere gjennom et bredt utvalg av islandske filmer og dokumentarer tilgjengelige via In Flight Entertainment-systemet.
  8. Islandsk merkevare Icelandairs merkevare gjenspeiler det unike islandske språket, med islandske fraser på alt fra kopper til servietter, slik at du får en smak av kulturen selv før du lander på Island
  9. Engelsk og norsk Selv om det islandske språket er en del av opplevelsen, snakker personalet selvfølgelig også engelsk, og kanskje til og med litt norsk, for å sikre at du føler deg komfortabel gjennom hele reisen.
Med sin unike tilnærming til flyreiser og opplevelsen av Island, har Icelandair klart å skape en minneverdig reiseopplevelse som appellerer til både erfarne reisende og de som besøker Island for første gang.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet ChatGPT, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart