-->

6. november 2023

2,1 millioner fløy med Norwegian i oktober

Norwegian fløy over to millioner passasjerer i oktober 📷 Norwegian

Norwegian hadde en vellykket måned i oktober med 2,1 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 86,1 prosent. Etterspørselen etter flyreiser var spesielt høy i høstferieukene i Norden, da mange fløy til destinasjoner på tvers av Europa.
annonse


Norwegian økte passasjertallet med 10 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. I oktober hadde Norwegian i gjennomsnitt 78 fly i drift, og 99,4 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 85,0 prosent, og 98 prosent av alle flyvninger landet til oppsatt tid eller inntil én time senere.

Norwegian reduserte CO2-utslippene med fire prosent sammenlignet med samme tid i fjor, takket være mer moderne fly og bruk av ny teknologi når de navigerer i luften. Konsernsjef i Norwegian, Geir Karlsen, uttalte at han var spesielt glad for dette. Han sa også at Norwegian var godt forberedt for den roligere vintersesongen og hadde blant annet redusert kapasiteten og inngått gunstige sikringsposisjoner på drivstoff.

Selv om booking av flybilletter har avtatt noe i takt med sesongvariasjoner i etterspørselen, er billettsalget for de kommende månedene fortsatt godt, både for fritids- og forretningsreiser.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet Perplexity, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart