-->

3. november 2023

Norse er i gang mellom Oslo og Bangkok

Første direktefly fra Oslo til Bangkok har tatt av 📷 Norse

Igjen er det direkteforbindelse mellom Oslo og Bangkok, en etterlengtet forbindelse for mange nordmenn som ser på Thailand som sitt andre hjemland.
annonse


Den nye ruten, som startet torsdag, gir reisende muligheten til å oppleve Thailands mange underverker, fra vakre strender og frodige jungler, til historiske skatter og unik kultur. Norse Atlantic Airways' direkteflyvninger mellom Oslo og Bangkok vil operere inntil tre ganger i uken, og tilbyr passasjerer en smidig og komfortabel reiseopplevelse.

Konsernsjef Bjørn Tore Larsen uttalte under åpningen i går:

- Denne dagen er en betydningsfull milepæl for Norse Atlantic Airways, så vel som for Norge og Thailand. Vi er stolte av å være den eneste aktøren som tilbyr denne direkteruten, og glade for å gjøre reisen mer tilgjengelig for folk i begge nasjoner. Vårt mål er å styrke båndene og fremme kulturell utveksling mellom disse to fantastiske destinasjonene.

Tilstede var også Thailands ambassadør til Norge, Vimolbajra Ruksakiati:

- Dette er uten tvil en milepæl av betydning. Jeg ønsker å uttrykke min hjertelige takknemlighet til Norse for deres positive bidrag til å ytterligere styrke vårt bilaterale forhold. Denne historiske lanseringen er en viktig nøkkel for å fortsette å fremme turisme og bringe våre to nasjoner nærmere, uttalte ambassadøren.

Ruten mellom Oslo og Bangkok vil flys to ganger i uken, fra Oslo på torsdager og lørdager, og fra Bangkok på fredager og søndager. I forbindelse med jul og påske blir det tre ukentlige avganger.
Norse Atlantic Airways benytter fly av typen Boeing 787 Dreamliner (bildet) med to kabinvalg, og tre prisklasser. Første avgang til Bangkok var torsdag 2. november.

Artikkelen er laget med hjelp av AI-verktøyet Perplexity, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart