-->

14. november 2023

Nye sommerruter fra Oslo og Torp

Slipper 40 nye sommerruter đŸ“· Norwegian 

 Norwegian utvider rutenettet med flere attraktive destinasjoner. Samlet lanserer selskapet 40 nye ruter for sommersesongen 2024, der ni er fra Norge og flyplassene i Oslo, Stavanger og Sandefjord.


BĂ„de fritids- og forretningsreisende kan glede deg over nye ruter fra Oslo til Lyon, Montpellier, Zadar, Milas/Bodrum og Basel. Ruten til Wroclaw gjenopptas etter Ă„ ha vĂŠrt ute av programmet en kort periode.

Rogalendinger fÄr nye direkteruter fra Sola til Milano/Bergamo, mens det Äpnes nye ruter fra Torp til Palma de Mallorca og Barcelona.

– Ruteslipp er alltid spennende, og i Ă„r er vi svĂŠrt glade for Ă„ kunne Ă„pne nye ruter fra Stavanger, Sandefjord og Oslo. Vi hĂ„per de nye reisemĂ„lene blir godt tatt imot, og at de nye destinasjonene inspirerer til Ă„ utforske flere reisemĂ„l. Neste sommer flyr vi totalt 332 ruter til 123 destinasjoner i Europa, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktĂžr i Norwegian.

Samtidig med ruteslippet i Norge lanserer Norwegian ni nye ruter fra Sverige, 17 fra Danmark og to fra Finland. Disse opereres bÄde fra hoved- og regionalflyplasser.

VĂ„ren 2024 Ă„pner Norwegian en base i Latvia, og etablerer to nye ruter fra hovedstaden Riga til Korfu og Tivat. Fra basene i Malaga og Alicante i Spania vil Norwegian starte opp direkteruter til MĂŒnchen.

– De nye destinasjonene Ă„pner for nye og spennende reiser til europeiske storbyer og nye stranddestinasjoner, og vi gleder oss til Ă„ Ăžnske kundene velkommen om bord i flyene pĂ„ vei til bĂ„de godt kjente, men ogsĂ„ nye destinasjoner neste sommer. VĂ„r jobb er Ă„ se til at kundene kommer dit de skal, nĂ„r de skal og at de har en sĂ„ behagelig reise som mulig, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktĂžr i Norwegian.

Norwegian er i toppsjiktet i Europa pÄ punktlighet og ble forrige uke igjen kÄret til Europas mest punktlige flyselskap. Norwegian er godt posisjonert i markedet med et attraktivt rutetilbud, en moderne flyflÄte og har hÞy tillitt blant de reisende. Med de nye og gjenÄpnede rutene er Norwegians sommerprogram for neste Är pÄ totalt 332 ruter til 123 destinasjoner. Norwegian planlegger for en flÄte pÄ ca. 90 fly den kommende sommeren.

Seks nye ruter fra Oslo lufthavn Gardermoen
  • Oslo - Basel To ukentlige avganger pĂ„ torsdag og sĂžndag. Sommerrute med oppstart 2. juni.
  • Oslo - Wroclaw To ukentlige avganger pĂ„ mandag og torsdag. Midtsommerrute med oppstart 20. juni (Denne ruten gjenopptas)
  • Oslo - Milas/Bodrum En ukentlig avgang pĂ„ tirsdag. Midtsommerrute med oppstart 4. juni.
  • Oslo - Lyon To ukentlige avganger pĂ„ fredag og sĂžndag pĂ„ forsommeren og etter skoleferien. I hĂžysesong er avgangene pĂ„ torsdag og sĂžndag. Sommerrute med oppstart 2. juni.
  • Oslo - Montpellier To ukentlige avganger pĂ„ tirsdag og lĂžrdag. Midtsommerrute med oppstart 22. juni.
  • Oslo - Zadar To ukentlige avganger pĂ„ mandag og torsdag. Midtsommerrute med oppstart 20. juni. (Denne rute gjenopptas)
To nye ruter fra Sandefjord lufthavn Torp
  • Torp - Palma En ukentlig avgang pĂ„ fredag. Sommerprogrammet med oppstart 3. mai.
  • Torp - Barcelona To ukentlige avganger pĂ„ onsdag og lĂžrdag. Sommerprogrammet med oppstart 5. juni.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart