-->

27. desember 2023

Ny innenriks-lounge på Oslo lufthavn

Ny innenriks-lounge har åpnet på Gardermoen 📷Avinor

Avinor har åpnet ny innenriks-lounge på Gardermoen. Dette er ikke bare et sted å vente, men et sted å nyte, slappe av, og jobbe i fred.
annonse


Katie Eriksen, lounge-ansvarlig på flyplassen fra Avinors partner SSP, beskriver den nye innenriks-lounge på Oslo lufthavn som en arena for alle typer reisende, både for arbeide og avslapping. Vi kalle det "business" eller "pleasure", og målet vårt er å skape et sted der alle reisende, enten de er på jobb eller ferie, skal føle seg hjemme.

I loungen møtes du av en atmosfære som er både moderne og innbydende. Den rolige fargepaletten med varme toner og myke møbler skaper en følelse av ro. Store vinduer slipper inn naturlig lys, og sammen med de nedpendlede lampene, skapes det små, koselige avdelinger i loungen. Grønne planter bidrar også med friskhet inn i loungeområdet.

Kortholdere med toppstatus fra American Express har fri tilgang, men loungen ønsker alle reisende velkommen etter «walk in»-prinsippet, mot en inngangspris på 400,-. Akkurat nå tilbyr loungen et åpningstilbud på 350,-.

Når det kommer til målgruppen, understreker Eriksen at loungen er for alle.

- Vi ønsker både forretningsreisende og fritidsreisende velkommen. For oss er det viktig at alle finner sitt pusterom her.

Mat- og drikkeutvalget tilpasses døgnets ulike tider, fra havregrøt og påsmurt om morgenen til varm suppe og wraps til lunsj og kveldsmat. Loungen tilbyr også snacks, kjeks, chips, vafler og et utvalg av drikkevarer som kaffe, jus, te, brus, øl og vin.

Artikkelen er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart