-->

30. desember 2023

SAS øker kapasiteten mellom Oslo og Aalborg

SAS benytter fly av typen ATR 72-600 mellom Oslo og Aalborg 📷 Wikimedia

Fra april 2024 vil SAS sette inn ekstra kapasitet på direkteruten fra Oslo til Aalborg Lufthavn for å imøtekomme den økende etterspørselen. Det vil bli inntil to daglige avganger fra Oslo, med en tidlig formiddagsavgang og en ettermiddagsavgang.
annonse


Denne økningen vil bety en kapasitetsøkning på hele 81 prosent for hele sommerprogrammet, opplyses det fra lufthavnen i Aalborg.

Den første avgangen på SAS' rute mellom Oslo og Aalborg var i mars 2017, og siden den gang har det vært mellom 5-6 ukentlige avganger på ruten. Både forretnings- og fritidsreisende har benyttet ruten, spesielt for ferier i Nordjylland.

Økningen i frekvensene på Oslo-Aalborgruten vil styrke fleksibiliteten for det nordjyske næringslivet og gjøre det enklere for reisende fra Aalborg å reise til Oslo og andre byer i Norge. Samtidig kan de tre ekstra ukentlige avgangene til Oslo også fremme turismen i Nordjylland, der de norske turistene utgjør et stort marked.

SAS' satsing på å styrke den direkte ruten til Oslo fra Aalborg Lufthavn viser selskapets engasjement i å være det foretrukne flyselskapet for Skandinavias reisende.

SAS benytter fly av typen ATR 72-600 med 70 seter på denne ruten (bildet), men vil benytte Embraer E195, med plass til 114 passasjerer på sommerens ekstraavganger.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart