-->

2. januar 2024

SAS flyr til over 40 land i sommer

SAS er klare for nye sommereventyr 📷 osloairports.com

SAS forbereder seg til sommersesongen og planlegger å fly til over 130 destinasjoner i mer enn 40 land, inkludert ni nye europeiske destinasjoner.
annonse


Fra København vil det være direkteflyvninger til Ibiza, Salzburg, Genova, Tromsø og Dalaman/Tyrkias turkise kyst. Fra Bergen vil SAS starte flyvninger til London, og fra Oslo til Genève, Milano og Tivat ved Montenegros kyst.

Ruten til Genève er opprinnelig en vinterrute som SAS starter opp igjen i begynnelsen av februar, og holder den gående til starten av april, for så å ta en pause til slutten av juni. Da kommer den tilbake som en sommerrute fram til begynnelsen av august.
SAS konkurrerer mot Norwegian og Swiss som nylig annonserte sin nye rute til Genève.

Oslo - Milano er en helårsrute som styrkes mot sommersesongen, med daglige avganger i sommerferien. SAS skal fly vinge mot vinge med Norwegian til Milano Malpensa.

SAS satte Tivat på rutekartet i 2022, droppet destinasjonen i fjor, men er tilbake i juni i år. Oppstartsdato og frekvens er ikke sluppet enda. Her blir det også direktekonkurranse mot Norwegian.

- SAS sin sommertidsplan tilbyr ikke bare sømløs tilkobling til store byer og hovedsteder, men også nye feriedestinasjoner som Ibiza, Genova og Tivat. For de som søker kjente favoritter, har vi økt kapasiteten til destinasjoner som Malaga, Firenze, Palma og Alicante. Våre passasjerer kan oppdage et mangfold av inspirerende alternativer med SAS mens de planlegger sine kommende sommereventyr. Vi ser frem til en travel sommer og til å ønske våre passasjerer velkommen om bord, sier Erik Westman, Chief Revenue Officer i SAS.

SAS utvider også flyvningene til langvarige favoritter i Spania og Italia fra alle tre skandinaviske hovedsteder. Fra Stockholm og København vil det være opptil 20 ukentlige flyvninger til Malaga, og fra Oslo opptil 17 flyvninger til Alicante. Milano vil ha fire daglige tjenester fra København, det vil være daglige flyvninger til Firenze fra København og opptil 25 ukentlige flyvninger til Nice.

SAS legger vekt på innenriksruter og øker antall avganger mellom Stockholm og Visby, Kiruna, Skellefteå og Östersund. Videre vil det være opptil syv daglige flyvninger fra København til Bergen i løpet av høysesongen, mens Oslo vil ha opptil to daglige flyvninger til Aalborg og fire ukentlige flyvninger til Billund, samt økte frekvenser til Nord-Norge.

SAS sin satsing på sommersesongen vil gi reisende et bredt spekter av destinasjoner å velge mellom, og selskapet ser frem til en travel og spennende sommer med mange nye og populære destinasjoner på programmet.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart