-->

22. desember 2023

Thai tilbake med Bangkokrute og Norse utvider sitt tilbud

Thai Airways vender tilbake til Oslo neste sommer 📷 Wikimedia

Thai Airways vender tilbake til Oslo lufthavn med sin Bangkokrute, neste sommer. Det blir én daglig rundtur, syv dager i uken.
annonse


I følge nettstedet Aeroroutes skal Thai starte opp igjen ruten mellom Gardermoen og Bangkok Suvarnabhumi lufthavn den 1. juli neste år, hvis de får godkjennelse av myndighetene i Norge og Thailand.

Thai Airways har ikke vært på Gardermoen siden pandemien brøt ut, og selskapet har hatt store økonomiske problemer. Disse skal nå være løst, og selskapet reåpner stadig nye ruter.

Sammen med Osloruten er det planer om å gjenåpne rutene fra Bangkok til Colombo, Milano, Perth, Sydney og Taipei.

Fra Oslo planlegges det avganger klokken 14:15, med ankomst Bangkok påfølgende dag klokken 06:15.
Avgangene fra Bangkok går klokken 00:55 med ankomst Oslo klokken 07:25.
Alle tider er lokale.

Selskapet planlegger å fly Boeing 777-300 med 348 seter og god plass til cargo i buken, her kan vi regne med mye eksport av norsk sjømat.

Norse utvider Bangkokruten

📷 Osloairports.com

For bare et par dager siden fortalte Norse at de er klare for å fly mellom Oslo og Bangkok også neste vinter, altså 2024/ 25.

I dag tikket det inn en ny melding fra flyselskapet som sier at en stor etterspørsel på denne ruten gjør at de vil utvide tilbudet kommende sommer.

Norse Atlantic Airways Bangkokrute startet for en drøy måned siden, og konsernsjef Bjørn Tore Larsen uttalte under åpningen 3. november:

- Denne dagen er en betydningsfull milepæl for Norse Atlantic Airways, så vel som for Norge og Thailand. Vi er stolte av å være den eneste aktøren som tilbyr denne direkteruten, og glade for å gjøre reisen mer tilgjengelig for folk i begge nasjoner. Vårt mål er å styrke båndene og fremme kulturell utveksling mellom disse to fantastiske destinasjonene.

Norse skal fly som planlagt ut mars måned neste år, så er de tilbake med avganger til Bangkok fra 29. mai til 7. september. I sommersesongen letter flyet hver onsdag klokken 12:05 fra Oslo, med ankomst Bangkok klokken 05.50 neste dag. Returen fra Thailand går klokken 07:50 på torsdag, og flyet lander på Gardermoen klokken 16:30.

På lørdagene er det avgang fra Oslo klokken 16:20 og flyet lander på Suvarnabhumi lufthavn klokken 10:05 neste dag. Fra Bangkok tar flyet av klokken 12:20 på søndager, og er hjemme på Gardermoen klokken 21:00.

Alle tider er lokale, og Norse beregner en flytid på 12 timer og 45 fra Oslo til Bangkok, og 13 timer og 45 minutter hjem. Selskapet bruker fly av typen 787 Dreamliner med plass til 291 passasjerer.

Går alt etter planen flyr selskapene i konkurrere mot hverandre fra neste sommer av.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart