-->

21. desember 2023

Norwegian: Svært glade for beslutningen fra tilsynet

 Glad for dagens beslutning fra Konkurransetilsynet 📷 Osloairports.com

Konsernsjef Geir Karlsen i Norwegian sier han er svært glad for dagens beslutning fra Konkurransetilsynet, som gir dem lov til å kjøpe Widerøe.
annonse


– Vi er svært fornøyde med at Konkurransetilsynet har kommet til denne beslutningen og at våre innspill er blitt lyttet til. Oppkjøpet vil gi kundene et bedre rutetilbud, flere valgmuligheter, og vil bidra til å sikre norske arbeidsplasser.

Kundene våre vil med dette kunne reise sømløst på tvers av rutenettene våre, både i Norge og internasjonalt. Vi vil få en mer effektiv drift og sikre en sterk, norsk luftfartsindustri med lokale arbeidsplasser og ryddige arbeidsvilkår, sier Geir Karlsen.

– Vi er svært glade for at Konkurransetilsynet har valgt å ta våre innspill med i vurderingen og er selvsagt utrolig fornøyd med at de godkjenner oppkjøpet, sier konsernsjef Stein Nilsen i Widerøe.

– Vi har stor respekt for at dette har vært en krevende sak for Konkurransetilsynet. Dokumentasjonen har vært svært omfattende. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med Norwegian for å kunne tilby bedre og mer konkurransedyktige reiser for de som er avhengig av fly som kollektivtransport, sier han.

– Oppkjøpet sikrer norske arbeidsplasser med norske lønns- og arbeidsvilkår, at helt kritisk kollektivtransport forblir på norske hender, og at Widerøe består som eget flyselskap og merkevare, med hovedkontor i Bodø. Bedre julegave kunne jeg ikke ønsket meg, sier Nilsen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart