-->

12. februar 2024

Emirates utnevnt til global flyselskapspartner for NBA

Emirates ble nylig utnevnt til global flyselskapspartner for NBA 📷 Emirates

Emirates og National Basketball Association (NBA) kunngjorde før helgen et flerårig globalt markedsføringspartnerskap som gir Emirates tittelen som den offisielle globale flyselskapspartneren for NBA. I tillegg blir Emirates den første tittelpartneren for NBA Cup, og turneringen vil heretter bli kjent som Emirates NBA Cup.


Emirates vil få eksponering gjennom en spesialdesignet Emirates NBA Cup-logo, samt markedsføring av samarbeidet på alle NBA's globale sosiale medieplattformer. Videre vil Emirates-bannere pryde basketballhallen under semifinalene og mesterskapsspillene i Emirates NBA Cup, som er planlagt å starte neste sesong. Emirates-logoen vil også bli vist på alle NBA-dommertrøyer, noe som gjør dem til den første sponsoren som får plass til sin merkevare på dommertrøyene i NBA noensinne.

Emirates har vært en dedikert støttespiller for basketball i regionen i nesten 30 år, og har vært en viktig arena for sporten i De forente arabiske emirater og Libanon. Deres globale portefølje for sponsoravtaler inkluderer samarbeid med toppidrettsklubber, turneringer og høyt profilerte kulturelle arrangementer. Dette partnerskapet vil ytterligere styrke deres engasjement for basketball og deres tilknytning til verdensledende idrettsarrangementer.

Emirates NBA Cup vil bli lansert med NBA All-Star Game 2024, som finner sted søndag 18. februar kl. 20:00 ET på den amerikanske TV-kanalen TNT. Dette markerer begynnelsen på en spennende reise for Emirates og NBA, og fans verden over kan se frem til en rekke spennende arrangementer og aktiviteter i årene som kommer.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og bearbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart