-->

7. februar 2024

SAS er størst i Skandinavia

SAS er største flyselskap i Skandinavia viser ferske tall 📷 Wikimedia

I januar reiste 1.5 millioner passasjerer med SAS, en økning på 1 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser ferske trafikktall som kom fra selskapet i dag, og som bekrefter at de er det største selskapet i Skandinavia.Det viser også at SAS er det største flyselskapet i Skandinavia, for i går la både Norwegian og Widerøe fram tall som viser at de to selskapene, som nå er en del av Norwegian Group, tilsammen fløy 1.3 millioner passasjerer i januar.

Etter at Widerøe ble et heleid datterselskap av Norwegian 12. januar, vil passasjeretallene presenteres samlet for de to selskapene.

Load factor tallet for SAS i januar var på 70%, det betyr at selskapet fyller 7 av 10 seter med passasjerer, det regnes for et godt tall i bransjen, med tanke på en riligere periode om vinteren. SAS hadde også en kapasitetsøkning i forrige måned på 5%.

Regulariteten hos SAS var på 97.6% og punktligheten på 69.1% (ankomst innenfor 15 minutter etter planlagt tid).

Anko van der Werff, administrerende direktør i SAS, kommenterer:

- Vi er glade for å se at stadig flere velger å reise med SAS. For å imøtekomme den økende etterspørselen etter reiser, lanserte vi sommerprogrammet vårt i januar, med flere nye og spennende destinasjoner i Skandinavia, Europa og USA.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart