-->

9. mars 2024

Emirates: Serverer over 77 millioner måltider i luften

Dedikerte kokker i Emirates tilbyr over 77 millioner førsteklasses matopplevelser hvert år 📷 Emirates

Emirates gir et fascinerende innblikk i det omfattende omfanget av operasjonene til verdens største internasjonale flyselskap og deler noen foodie-fakta om den imponerende mengden gourmetprodukter, dedikerte kokker og oppmerksomhet på detaljer som kreves for å tilby førsteklasses matopplevelser til mer enn 77 millioner kunder hvert år.

annonse | radisson collection | welcome to the exceptional


Med 490 daglige flyvninger serverer Emirates 149 måltider hvert minutt, totalt 215 000 måltider hver dag, spredt over hele verden. For å tilberede disse måltidene, jobber 1400 dedikerte kokker på det enorme Emirates Flight Catering Facility i Dubai og hos partnercateringfirmaer globalt.

På et Emirates-fly gjennom året, nyter kundene et mangfoldig utvalg av næringsrike og delikate måltider fra et bibliotek med 2200 varierte oppskrifter hver måned. Med 6 millioner kilo fersk kylling, 350 000 kilo storfekjøtt, 266 000 kilo atlantisk laksefilet, 2,2 millioner kilo hele poteter, 1,7 millioner kilo pasteuriserte egg, og 3,1 millioner kilo nybakte brød, i tillegg til et rikt utvalg av veganske og vegetariske alternativer.

Kokkene hos Emirates hever matopplevelsen med epikurisk smak og stil ved å bruke et bredt utvalg av ingredienser. I løpet av ett år bruker de over 938 000 kilo fersk fløte, 32 000 kilo Masala cashewnøtter, 98 000 kilo ferske jordbær, og 42 000 kilo salater fra Emirates-eide Bustanica – verdens største vertikale gård. First- og Business Class-kunder som setter pris på førsteklasses kvalitet, forbruker enorme mengder av produkter som olivenolje og balsamicoeddik fra Monte Vibiano, australsk fetaost fra Yarra Valley, og indrefiletbiff av storfe. I First Class alene, ble det konsumert 10 350 kilo kaviar i fjor.

For å konkurrere med de beste restaurantene, bruker Emirates førsteklasses ingredienser som trøffel, foie gras, svart torsk, kanadisk hummer, og regionale spesialiteter som Emirates håndlaget pasta og sushi. Disse rettene er ytterligere forbedret med gourmetpynt som Bzar-krydder fra Gulfen og safran for en delikat og velduftende presentasjon.

Til og med snacks ombord på Emirates er nøye utvalgt, med 2 millioner pakker med blandede nøtter, 250 000 dadler, 22 000 kilo Kalamata-oliven og over 40 millioner biter gourmetsjokolade som ble nytt i fjor. Med et utvalg av førsteklasses viner og champagner, i tillegg til 1,2 millioner liter appelsinjuice, 2,3 millioner teposer, og 70 300 kilo malt kaffe.

For å fullføre den førsteklasses matopplevelsen, tilbyr Emirates' kabinpersonale upåklagelig service og gjestfrihet i luften. De gjennomgår omfattende opplæring i service, opplegging og presentering av mat, vin og mat i kombinasjon, te- og kaffeservering, inkludert tradisjonell arabisk kaffeservering, som en del av Emirates Hospitality-strategien som fokuserer på fire søyler innen service - fortreffelighet, oppmerksomhet, innovasjon og lidenskap.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart