-->

4. mars 2024

Finnair har lansert ny billettype for forretningsreisende

Har lansert ny billettype for forretningsreisende, spesielt i Norden 📷 Heikki Salonen/ Finnair
Finnair lanserte nylig en ny billettype, kalt "PrioFlex", rettet mot forretningsreisende i Norden for å imøtekomme deres behov. Den nye billettypen tilbyr en rekke tjenester som vanligvis krever ekstra betaling hos lavprisselskapene.
annonse


Robert Lönnblad, markedsdirektør for Europa hos Finnair, kommenterer nyheten slik:
- PrioFlex er skreddersydd for å møte behovene til forretningsreisende. Denne billetten kombinerer fordelene fra Flex-billettene med prioriterte tjenester på flyplassen, inkludert rask innsjekking, prioritert sikkerhetskontroll og prioritet ombordstigning. Dette sikrer effektive forretningsreiser selv på travle flyplasser.

I tillegg til alle fordelene vanlige Flex-billetter gir, omfatter den nye billettypen også:
  • Prioritert innsjekking,
  • Fast track i sikkerhetskontrollen
  • Prioritert ombordstigning
  • Den nye billettypen inkluderer også 1 liten veske, 1 kabinkoffert, 1–2 innsjekket bagasje avhengig av reiseklasse og rute
  • Gratis setevalg med standard- og foretrukne seter
  • PrioFlex gir deg mulighet til å endre reisedato samt få refusjon hvis det er behov for å avbestille reisen.
  • PrioFlex er tilgjengelig på økonomiklasse på kortdistanse og på Premium Økonomi og økonomiklasse på langdistanseflyreiser

Denne nye billettypen fra Finnair viser selskapets engasjement for å imøtekomme behovene til forretningsreisende i regionen. Med fleksible og refunderbare billetter, muligheten til å velge sete uten ekstra kostnad, samt tillatelse til håndbagasje og innsjekkede kofferter avhengig av reiseklasse og rute, legger Finnair vekt på å gjøre reisen både komfortabel og effektiv for sine passasjerer.

Den nye billettypen er i salg, og selges kun gjennom Finnairs Corporate Portal, og valgte reisebyråer med hovedfokus på forretningsreisende.

Finnair har 3-4 daglige avganger fra Oslo til Helsinki, hele året. De har et godt og populært rutenettverk østover, særlig mot Asia.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart