-->

19. mars 2024

Norwegian oppgraderer selvbetjeningskioskene

Legger til nye funksjoner i selvbetjeningskioskene 📷 Norwegian

Norwegian har de siste ukene jobbet med å teste og implementere nye funksjoner på sine selvbetjeningskiosker, og responsen har vært svært positiv, og en tjeneste har blitt en soleklar favoritt blant reisende.
annonse


Fra begynnelsen av mars kunne reisende med Norwegian observere endringer på selvbetjeningskioskene på Oslo lufthavn. I tillegg til en ny logo har flyselskapet introdusert flere nye funksjoner. Blant de mest populære tilleggene er muligheten til å bestille sete under innsjekkingen på kiosken.

- Vi har testet setebestilling på kiosk i over en uke nå, og det er gledelig å se at kundene har tatt imot oppgraderingen med åpne armer. Dette har vært spesielt populært, men vi ser også at muligheten til å legge til bagasje, få tilgang til Fast Track i sikkerhetskontrollen og prioritetstilgang til ombordstigning har falt i smak hos passasjerene, det forteller Knut Olav Irgens Høeg, konserndirektør for IT og forretningsutvikling i Norwegian, til oss.

Norwegian har forpliktet seg til kontinuerlig innovasjon for å forbedre brukeropplevelsen. Samtidig med omprofileringen av selskapet vil det også komme flere tekniske oppdateringer med mål om å gjøre flyreisen enda enklere for kundene.
Norwegian opplyser at løsningen allerede er rullet ut på flertallet av flyplassene de opererer ved.

Ny profil og oppdateringer i appen
Den oppgraderte Norwegian-appen har som mål å tilby en raskere, lettere og mer brukervennlig opplevelse. Målet med oppdateringen har vært å sikre høy kvalitet både på innholdet og det estetiske.

- Vi ser at stadig flere bruker appen til bestilling, under reisen og før avreisen. Derfor er vi svært glade for å lansere en ny versjon av appen som bedre tilrettelegger for tidligere nettleserbaserte funksjoner. Dette handler utelukkende om å forbedre brukeropplevelsen for våre kunder, sier Høeg.

I tillegg til tekniske oppdateringer har appen fått en ny profil med ny logo, skrifttyper og farger. Designet har også blitt betydelig forenklet for å fungere raskere og være mer oversiktlig.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart