-->

7. april 2024

Norwegian flyr stadig flere passasjerer

 Det meste klaffet for Norwegian i mars 📷 wikimedia

Over 1.5 millioner passasjerer fløy med Norwegian i mars, over 8 av 10 seter ble solgt. Nær sagt alle planlagte avganger tok av, og av disse var 86.7% i rute.
annonse


Sterke trafikktall i mars
I mars fløy Norwegian 1.544.289 passasjerer, noe som er en økning på 3% sammenlignet med mars i fjor. Selskapet kan også skilte med svært høy regularitet, hvor hele 99.6% av alle oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 86.7%, og fyllingsgraden var på 85%, noe som betyr at over 8 av 10 seter var solgt.

Fornøyd konsernsjef
Konsernsjef i Norwegian, Geir Karlsen, er svært fornøyd med resultatene:

- Vi er svært fornøyde med å nok en gang kunne publisere sterke trafikktall, som denne måneden fikk ekstra fart grunnet en tidlig påske. Den svært høye regulariteten i mars reflekterer alt det imponerende arbeidet våre kollegaer gjør hver dag for å skape tillit blant passasjerene.

Dette er spesielt viktig i høytider som påsken, der mange har planlagt feriereiser. Jeg er stolt over å kunne fortelle at vi ikke kansellerte en eneste internasjonal flyvning i påsken.

Ser frem mot sommeren
Karlsen ser nå frem mot neste feriesesong og sier at bookingtrenden for sommersesongen begynner å se solid ut. Han forventer imidlertid en litt svakere april måned, siden påsken kom tidlig i år.

- Nå ser vi frem mot neste feriesesong og sparker i gang vårsalget denne uken. Bookingtrenden for sommersesongen begynner å se solid ut, men vi forventer naturlig nok en litt svakere april måned, siden påsken kom tidlig i år, sier Karlsen.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart