-->

8. mai 2024

2.1 millioner fløy med SAS i april

Solid trafikkvekst i april for SAS 📷 SAS

SAS opplevde en solid trafikkvekst i april, med 2,1 millioner passasjerer, en økning på 12 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
annonse


Selskapets kapasitet økte med 7 prosent, mens RPK (Revenue Passenger Kilometers) økte med 9 prosent, sammenlignet med april 2023 . Kabinfaktoren for april var på 77 prosent.

 - Vi ser fortsatt positive utviklingstrekk i april, med 2,1 millioner passasjerer som reiste med SAS, opp 12 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Vi hadde solid operasjonell ytelse i april og nådde målene våre for punktlighet og regularitet, til tross for å bli påvirket av eksterne faktorer som stenging av norsk luftrom 25. april, sier Anko van der Werff, President & CEO i SAS.

SAS har også signert en allianseavtale med SkyTeam, noe som innebærer at SAS vil bli med i SkyTeam fra 1. september i år.

- Vi er svært glade for å ha nådd denne avgjørende milepælen i vår alliansereise. SAS' kunder og EuroBonus-medlemmer vil kunne glede seg over nye destinasjoner og fordeler som en del av SkyTeam-alliansefamilien, noe som markerer starten på en spennende fremtid for kunder, partnere og ansatte legger van der Werff til.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart