-->

8. mai 2024

Trafikktall: Økninger for Norwegian i april

Nesten 1.9 millioner fløy med Norwegian i april 📷 Norwegian

Norwegian melder om økt passasjertall og kapasitet i april, med 13 prosent flere passasjerer og 18 prosent høyere kapasitet sammenlignet med i fjor. Flere passasjerer og fly i drift.
annonse


I april fløy Norwegian 1.892.362 passasjerer, en økning på 13 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapets kapasitet steg med 18 prosent, og de hadde i gjennomsnitt 81 fly i drift, opp fra 73 i mars. Dette skyldes at sommerprogrammet nå er i gang.

Høy fyllingsgrad, men noe lavere regularitet
Fyllingsgraden var på 80,3 prosent, ned tre prosentpoeng fra i fjor. Regulariteten gikk noe ned i april, hovedsakelig på grunn av stengt luftrom i Norge 25. april. Punktligheten var på 81,3 prosent, ned to prosentpoeng fra april 2023.

Fornøyd konsernsjef
Konsernsjef Geir Karlsen i Norwegian er fornøyd med utviklingen:

- April markerte starten på årets sommerprogram. Kapasiteten var tydelig oppjustert i april og vi hadde i gjennomsnitt 14 flere fly i drift sammenlignet med fjoråret. Passasjertallene viser en økning på 13 prosent flere passasjerer sammenlignet med samme periode i fjor. Vi er fornøyde med at mange bestiller sommerferien nå.

Artikkelen er laget med hjelp av KI, og etterarbeidet av redaksjonen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart