-->

21. november 2009

Air Berlin øker på Gardermoen

Etter det Osloairports.com erfarer vil det tyske flyselskapet Air Berlin til våren utvide sine operasjoner til å omfatte to daglige turer til Berlin, mot dagens ene. Selskapet som startet opp på Gardermoen i april i år er godt fornøyd med mottakelsen de har fått og vil satse videre på Oslo.Air Berlin, som er en lavpriskjempe i Europa og som er det nest største flyselskapet i Tyskland etter Lufthansa, har besluttet å satse mer på det norske markedet.

I april tok det tyske selskapet opp konkurransen med Norwegian om direkteflyvning mellom Norge og Berlin.

- Vi er meget godt fornøyd med billettsalget og vi selger godt, både i det norske og tyske markedet, sa informasjonssjef Nadine Bernhardt i Air Berlin tidligere i år.

Selskapet annonserte først en daglig rundtur mellom Gardermoen og Berlin på hverdagene, men forsto raskt at det også var et marked for mer trafikk i Oslo, derfor annonserte de to nye søndagsavganger allerede før ruten startet opp.

Nå ser det ut til at brikkene faller på plass for enda en utvidelse av trafikken på hverdagene ved å øke fra en til to rundturer. I skrivende stund er ikke de nye rutetidene kjent, trolig kommer utvidelsene utpå vårparten.

Air Berlins flyplass er Tegel i Berlin. På ruten fra Oslo er det mulig å kjøpe gjennomgående billetter til ni andre tyske byger, samt til Wien og Zürich. Nå åpnes det for stadig nye ruter for gjennomgående billettkjøp - det skal bli mulig å reise via Berlin til Bangkok og til flere populære feriedestinasjoner rundt Middelhavet.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart