-->

5. juni 2010

Legger ned Rygge - Stockholm

I slutten av oktober i fjor åpnet Ryanair sin rute mellom Rygge og Stockholm lufthavn Skavsta, med to daglige avganger, deretter halverte de rutetilbudet og nå forsvinner den helt.25. oktober i fjor var første avgangen mellom Rygge og Stockholm lufthavn Skavsta med Ryanair. Selskapet startet opp med to daglige avganger, inkludert helgene.
Den gangen hadde ikke Rygge egne basefly og man måtte vente på at flyet skulle komme fra Stockholm om morgenen, dette ga en litt sen avgang for reisende som skulle i jobbmøte hos broderfolket, flyet landet ikke på Skavsta før halv ti om morgenen.
Deretter fulgte en reise på 10 mil inn til Stockholm by.

Ved overgang til sommerprogrammet i slutten av mars kuttet det irske lavprisselskapet tilbudet med 50%. Ryanair valgte å fly hver dag som før, men en dag gikk flyene tidlig morgen, og den påfølgende dagen gikk flyet på kveldstid.

30. juni er det helt slutt, da forsvinner dette tilbudet. Selskapet eller flyplassen oppgir ikke trafikktall, men redaksjonen har ved selvsyn sett fly på vei til og fra Stockholm med kun 30 - 50 passasjerer ombord.

Senest i november gikk Ryanair ut i kjent pr-stil og snakket om et enormt billettsalg på Rygge, som visstnok tok pusten fra Ryanair, Stockholm var da en av de store bestselgerne sammen med Malaga, mon det...
Lavprisselskapet har også forsøkt å fly fra Torp til Skavsta, det var heller ingen suksess.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart