-->

7. juni 2010

Widerøe tredje best i verden

Widerøe ble tredje mest punktlige flyselskap i verden i mai. Nok en gang tok Widerøe førsteplassen i Europa med den beste punktligheten i mai. Over 93,9 prosent av flyene landet på eller før tidtabellen i mai henhold til registreringsdatabasen Flightstats.com.

- Vi er svært fornøyde med å være Europas mest punktlige flyselskap, og at vi nå er på pallen i verdensklassen i mai er en fantastisk prestasjon. Denne posisjonen bekrefter at vi er på god vei til å innfri vårt løfte om å bli Nord-Europas ledende regional flyselskap og at vi sparer tid for kundene våre, sier administrerende direktør Lars Kobberstad. - Våre medarbeidere gjør en fantastisk jobb for å sikre at flyene kommer fram i henhold til tidtabell, til tross for de krevende utfordringer vi hadde som følge av askeskyer fra vulkanen på Island. Alle ansatte i Widerøe kan med stolthet glede seg over resultatet, sier han.

De ferske tallene fra Flightstats.com viser at JAL, Japanese Airline med 95,7 prosent har den beste punktligheten i verden, Bangkok Airways tok andreplassen med 94,0 prosent og tredjeplassen fikk Widerøe’s Flyveselskap, som hadde 93,9 prosent av flyene i rute. Widerøe havnet nok en gang på toppen i Europa etterfulgt av Binter Canarias og Olympic Air.

Tilfredse kunder
I tillegg til god punktlighet viser en ny kundeundersøkelse at Widerøes passasjerer er mer tilfredse og fornøyd med selskapet enn noen gang tidligere.

- Resultatet av siste undersøkelse viser at Widerøe scorer totalt 72 poeng, som er en rekordhøy sum. Dette er et sterkt resultat med tanke på alle problemene asken skapte i april og mai. Widerøe har tidligere aldri vært oppe på så høye verdier, forteller Kobberstad.

Best i Europa igjen
Widerøe har nå helt siden november 2009 toppet Europastatistikken med svært tilfredsstillende punktlighet. - Med 380 avganger hver dag til 47 flyplasser, er vi stolte av å være best i Europa nok en gang. Også fremover skal vi arbeide hardt for å opprettholde denne posisjonen. Derfor jobber vi hver dag med å levere god kvalitet, konkluderer Lars Kobberstad overfor Osloairports.com.

Les også: Widerøe mest punktlige på Gardermoen i mai

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Foto: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart