-->

25. juli 2010

SAS flyr videre til Spania

Palmesøndag åpnet SAS sin nye rute mellom Gardermoen og Malaga etter påtrykk blant annet fra en Facebokkside. Sammen med Malagasatsingen styrket de også tilbudet på eksisterende ruter til Barcelona, Alicante og Las Palmas. Disse byene står også på rutekartet kommende vinter.Nå ser det ut til at SAS også beholder Spaniatrykket gjennom vinteren.

Oslo-Malaga videreføres gjennom vinteren med to ukentlige avganger fra midten av november til midten av februar, deretter tre ukentlige og fra mars fire ukentlige. Hvis trafikktallene for denne sommeren har vært gode, vil selskapet høyst sansynlig øke til enda flere avganger neste sommer.

Den samme tendensen vil vi trolig se på Oslo-Alicante og Oslo-Barcelona, der Barcelonaruten får fire ukentlige avganger allerede i februar.

Oslo-Las Palmas øker fra to ukentlige avganger i sommerprogrammet til fire ukentlige avganger i vinterprogrammet, akkurat som i fjor.

I et intervju med den danske avisen Berlingske Tidende uttaler konsernsjefen i SAS, Mats Jansson i dag at etter flere år med harde kutt og innsparinger, kan selskapet forsiktig begynne å se fremover og legge nye planer for selskapets satsinger.

- Forretningsreisende vil fortsatt være kjernen i vår virksomhet, og her skal vi uten tvil vokse de kommende år. Men samtidig tror vi igjen på vekst innen for ferietrafikken, og vi skal tilpasse oss den nye virkeligheten. Det er første gang på meget lang tid, at vi begynner å fokusere på vekst på fritidsrutene, uttaler Jansson.

Les også: SAS tilbake til Malaga

Foto: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart