-->

5. juli 2010

Tre daglige ruter mellom Oslo og Brønnøysund

Widerøe har hatt en knallstart med direkteruten mellom Oslo og Brønnøysund. Trafikkutvikling har vært over all forventning og dermed øker Widerøe til tre daglige avganger. I løpet av vinteren 2011 blir det direkteruter både på morgen og ettermiddagen. Selskapet setter i tillegg inn større fly. Ruten blir fløyet med 50-seters Dash 8 fly.Veksten på rutene fra Brønnøysund gjør at selskapet tar flere grep for å ta unna den økende interessen.

- Stadig flere reisende velger å bruke Widerøe mellom Oslo og Brønnøysund. Vi har merket en svært stor aktivitet i markedet, spesielt fra oljebransjen. Dette tar vi nå konsekvensen av, og øker flytilbudet til tre daglige avganger direkte til Oslo. Vi imøtekommer ønsker fra mange kunder når vi nå forsterker tilbudet på Brønnøysund, sier administrerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad til Osloairports.com.

Les også: Widerøe starter direkterute mellom Oslo og Brønnøysund

Søndagstur
I tillegg starter selskapet fra november av en ekstra rundtur på søndager.
- Det er svært hyggelig å annonsere en opptrapping mellom Brønnøysund og Oslo som er skreddersydd for både olje- og lokalmarkedet. Mange Widerøe-kunder har også ønsket seg et helgetilbud og det er derfor flott å kunne komme dem i møte på det, avslutter Kobberstad.

Foto: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart