-->

7. august 2010

Vis dem hvor du flyr

La venner og familie se hvor flyet du er ombord i befinner seg akkurat nå. Mens du er ombord med avstengt mobil, vil tjenesten MySkyStatus fortelle hvor du befinner deg, via dine sosiale medier.
MySkyStatus er en tjeneste fra Lufthansa, som lar deg holde familie, venner og bekjente oppdatert om hvor du er på vei, hvorfor du er på reise og hva du skal gjøre når du kommer fram.

Tjenesten er svært enkel og bruke og det er ikke bare Lufthansas flighter du kan registrere. Selskapet samarbeider med over ettusen andre operatører om denne tjenesten.

MySkyStatus fungerer på følgende måte, klikke deg inn på myskystatus.com og legg inn informasjon om hvilket selskapet du reiser med, avreisedato og flightnummeret.

Så kan du velge å oppgi en grunn for flyreisen din, som ferie, bryllupsreise, business, familietur m.m. Du kan også velge oppgi dine egne kritereier for reisen, som "besøke tante Thea i Singapore". Deretter er det mulig å legge til en kort kommentar til de som leser meldingen: "På vei til tante Thea i Singapore, blir borte i to uker, gleder meg!"

Deretter velger du om du vil dele informasjonen på Twitter, Facebook, Linkedin eller om MySkyStatus skal sende en mail til utvalgte mottakere med oppdatert informasjon.

Når flyet ditt letter går din forhåndsregistrerte informasjon ut via det nettverket du valgte og vennene dine kan se via oppdaterte meldinger at flyet ditt har tatt av og følge reisen din med å klikke på en lenke som følger med meldingene. Da finner de oppdatert informasjon om at flyet har lettet, hvor det er på vei, samt dine eventuelle kommentarer. De som mottar informasjonen kan også følge flyets ferd på et vedlagt kart.

Velger du å opprette en profil på nettsiden, kan du enklere administrere reisene dine, og der finner du flere tjenester.

Les også: finn andre twittere med AirportBuddy

Foto: myskystatus.com

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart